Eerste training in stadion met supporters

Eerste training in stadion met supporters

Dinsdag 28 juli begint voor Willem II de eerste veldtraining van het seizoen 2020-2021. Die middag is om 14.00 uur in het Koning Willem II stadion de eerste training, die voor supporters onder voorwaarden is te bezoeken. De fanshop en het stadion zijn geopend vanaf 13.00 uur. Inmiddels is ook een deel van de vriendschappelijke wedstrijden bekend.

Willem II is momenteel bezig om de eerste training toegankelijk te maken voor supporters. Uiteraard is de 1,5-meterregel leidend en wordt het KNVB-protocol voor een veilige opstart van het betaald voetbal gehanteerd. Daarom worden alle spelers maandag uitgebreid getest op onder andere corona. De club beoogt ook een regeling waardoor zoveel mogelijk supporters veilig aanwezig kunnen zijn bij de eerste training. 

Aanmelden
Om zoveel mogelijk supporters bij de eerste training toe te laten én de corona-regels na te leven, vragen wij supporters zich van tevoren aan te melden. Supporters die dinsdag de eerste training willen bezoeken kunnen gratis een plaats op de lange zijde (vakken E t/m J) reserveren. Klik hier om jouw plek te bemachtigen. Per e-mail ontvang je een toegangsbewijs. Reserveren van een stoel gebeurt op naam. Wil je kaarten reserveren voor een groep of je familie? Log in en ga naar de tab 'familie & vrienden'. Je kunt daar je mede-Willem II'ers toevoegen. Denk eraan dat je het toegangsbewijs van tevoren uitprint. 

Vriendschappelijke wedstrijden 
Willem II speelt 8 augustus zijn eerste vriendschappelijke wedstrijd tegen IJsselmeervogels in het stadion. Van 10 tot 14 augustus beleggen de Tricolores een ingekort trainingskamp in Oisterwijk. Ter afsluiting van dat trainingskamp wordt op vrijdag 14 augustus in eigen huis de vriendschappelijke wedstrijd tegen VVV-Venlo gespeeld. De oefenwedstrijden zijn exclusief toegankelijk voor een beperkt aantal seizoenkaarthouders. Informatie over de toegangsprocedure bij de vriendschappelijke wedstrijden volgt binnenkort. 

Programma

Datum Activiteit Locatie
28 juli (14.00 uur) Eerste training Stadion
8 augustus (15.00 uur) Willem II - IJsselmeervogels Stadion
10 - 14 augustus Trainingskamp Oisterwijk
14 augustus (18.45 uur) Willem II - VVV Venlo Stadion
21 augustus (18.45 uur) Willem II - PSV Stadion

Dit programma is nog niet volledig. Mogelijk worden tussentijds een of meerdere activiteiten toegevoegd. 

Toin Damen

Laatste nieuws