Eerste oproep voor Köhlert, Nunnely in Oranje

Eerste oproep voor Köhlert, Nunnely in Oranje

Naast Vangelis Pavlidis en Marios Vrousai zijn ook Mats Köhlert en James McGarry opgeroepen om voor hun land uit te komen. Ché Nunnely, die tot vorige week in de voorlopige selectie van Oranje -20 zat, is door bondscoach Bert Konterman in de definitieve selectie opgenomen. 

Jong Duitsland-bondscoach Stefan Kuntz nodigt Köhlert uit voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Jong Griekenland en de EK-kwalificatie in en tegen Wales. Het is voor Köhlert de eerste keer dat hij is opgeroepen voor Jong Duitsland. Het EK voor teams onder de 21 jaar is in 2021 in Hongarije en Slovenië.

Nunnely in Oranje
Ché Nunnely voegt zich deze week bij Oranje -20, dat twee vriendschappelijke wedstrijden speelt. Donderdag 5 september is in Shrewsbury Engeland de tegenstander. Drie dagen later, zondag 8 september, is op de velden van UDI’19 in Uden Duitsland de tegenstander. 

James McGarry speelt op 6 én 9 september met Nieuw Zeeland -23 twee vriendschappelijke wedstrijden in en tegen buurland Australië.

Eerder deze week werd al bekend dat Pavlidis en Vrousai door Griekenland-bondscoach John van 't Schip voor het eerst zijn geselecteerd voor de nationale A-ploeg. 

Laatste nieuws