'Een heel belangrijke wedstrijd'

'Een heel belangrijke wedstrijd'

Willem II pakt na de interlandbreak tegen VVV-Venlo de draad weer op. Op internationals Vangelis Pavlidis en Ché Nunnely stonden donderdagochtend alle fitte spelers op het trainingsveld.

Freek Heerkens, Robbin Ruiter, Driess Saddiki en Kwasi Wriedt trainden apart van de groep. Het viertal ontbreekt zaterdagavond tegen de Venlonaren. Elton Kabangu traint eveneens deels in groepsverband mee, maar is nog niet wedstrijdfit. Na een lange tijd van rust en oefeningen in het krachthonk, keerde Wriedt begin deze week weer terug op het veld om de volgende stap in zijn herstelproces te zetten. De wel fitte maar geschorste Derrick Köhn ontbreekt tegen de nummer 11. 'Miquel Nelom is zijn vervanger', verklapte trainer Adrie Koster tijdens het persmoment. 

Kwasi Wriedt stond deze week eindelijk weer op het trainingsveld

Tweede blok
De wedstrijd tegen VVV is de eerste na het blok wedstrijden tussen de interlandperiodes van oktober en november in. Koster daarover: 'Daarin hebben we niet de resultaten gehaald die we wilden. Tegen PSV en Vitesse weet je op voorhand dat punten pakken moeilijk wordt, maar als we efficiënter waren geweest hadden we ook tegen hen wellicht wat punten kunnen pakken.' 

VVV
Volgens Koster is de aanstaande tegenstander er kwalitatief op vooruitgegaan. 'VVV heeft meer scorend vermogen gekregen. Giakoumakis laat zien er direct te kunnen staan. Naast het scorend vermogen is VVV ook een fysiek sterke ploeg. Ze hebben een prima start van de competitie gehad.'

Georgios Giakoumakis scoorde in negen wedstrijd voor VVV al negen keer (foto: ProShots / Joep Leenen)

FOX Sports-dagpas
Willem II – VVV Venlo is zaterdag om 18.45 uur te zien bij FOX Sports 2. Seizoenkaarthouders hebben deze week een e-mail gekregen met daarin informatie over de mogelijkheid om een dagpas te verzilveren. Die FOX Sports-dagpas wordt beschikbaar gesteld door KPN, hoofdsponsor van de Eredivisie. De voorbeschouwing begint om 18.15 uur. 

 

Toin Damen

Laatste nieuws