'Een gezonde dosis agressiviteit tonen'

'Een gezonde dosis agressiviteit tonen'

Pol Llonch keert na vier gemiste wedstrijden tegen FC Groningen mogelijk terug in de wedstrijdselectie. De Spanjaard liep begin december op de training een enkelblessure op en werkte tijdens de winterstop door aan zijn herstel. Na de afsluitende training (woensdag) wordt de knoop over de middenvelder doorgehakt. Robbin Ruiter en Miquel Nelom zijn er donderdagavond niet bij. 

Na de pijnlijke nederlaag tegen VVV werd besloten om ’s maandags, aanvankelijk een vrije dag, toch te trainen. ‘Je kunt wel een dag thuis op de blaren zitten, maar dat schiet ook niet op. We hebben geanalyseerd, gepraat en getraind en richten vanaf vandaag (dinsdag, red.) onze pijlen op FC Groningen’, vatte Koster de dagen na het verlies samen. 

Saddiki 
Een lichtpuntje in het duel in Venlo was de terugkeer van Driess Saddiki. Koster: ‘Driess gaf ons met zijn drive een impuls. Na een uur zat hij erdoorheen, maar hij is zonder schade uit de strijd gekomen.’ Of Pol Llonch tegen FC Groningen na lange tijd weer naast Saddiki staat is een vraag die Koster nog niet met zekerheid kan beantwoorden. ‘Pol traint weer mee met de groep maar is nog niet topfit. We beslissen na de laatste training of hij op de lijst voor FC Groningen komt te staan’, aldus Koster. 


 

Toin Damen

Laatste nieuws