Driess Saddiki eerste aanwinst voor nieuwe seizoen

Driess Saddiki eerste aanwinst voor nieuwe seizoen

Driess Saddiki is Willem II’s eerste nieuwe versterking voor het komend seizoen. De 21-jarige middenvelder komt transfervrij over van promovendus Fortuna Sittard en tekent voor drie seizoenen. 

De rechtsbenige Limburger doorstond woensdagochtend de medische keuring. Daarna werden in het Koning Willem II stadion de formaliteiten afgerond en tekende Saddiki het driejarige contract dat hem tot de zomer van 2021 aan de Tricolores verbindt. De club heeft de optie om het contract met een seizoen te verlengen. 

Vaste waarde in Sittard
Saddiki (1,78 meter) werd door Fortuna Sittard in 2014 overgenomen van amateurclub Sportclub Irene uit Tegelen. Sindsdien speelde hij in vier seizoenen 83 wedstrijden in het eerste elftal van de Sittardenaren. Afgelopen seizoen was Saddiki met 36 optredens in 38 eerstedivisiewedstrijden een vaste waarde bij Fortuna. 

Tekst gaat verder onder video

'Stempel gedrukt'
Technisch directeur Joris Mathijsen: ‘Driess is een talentvolle speler die op relatief late leeftijd bij een profclub terecht is gekomen. Afgelopen seizoen heeft hij bij Fortuna zijn stempel gedrukt op de uiteindelijk promotie.’

Driess, welkom bij Willem II en veel succes de komende jaren!

tekenen

Fotografie: Toin Damen
 

Laatste nieuws