De lente in als een stoere kerel?

De lente in als een stoere kerel?

Het kwik stijgt, de lente komt eraan en dus is het weer bijna zover om met korte mouwen naar buiten te gaan. Dat kan uiteraard in ons mooie wedstrijdshirt, maar vanaf deze week ook in onze nieuwe, casual shirts! 

Deze stijlvolle, zwarte shirts zijn verkrijgbaar is zes verschillende uitvoeringen: Fernando Lewis, Freek Heerkens, Jordens Peters, Pol Llonch, Alexander Isak en Daniel Crowley! Behalve de naam en het nummer op de borst, is ook de hangtag voorzien van de handtekening van de speler en staat het clublogo op de mouw. De shirts vallen iets groter uit dan de wedstrijdshirts en zijn van 95% katoen en 5% elastaan.


Nu online, donderdag in fanshop
Vanaf donderdag 28 februari (13.00 uur) zijn ze verkrijgbaar in de fanshop*. Online kun je het shirt vanaf nu bestellen! Klik hier om direct naar de webshop te gaan (levertijd: 2 tot 3 werkdagen). Is jouw maat niet meer op voorraad, stuur dan een e-mail naar fanshop@willem-ii.nl met daarin het shirt en de maat die jij graag wil hebben. Bij voldoende animo wordt een bijbestelling gedaan. De levertijd bedraagt zo’n twee weken. 

* De fanshop is donderdag naast de reguliere openingstijd (13.00 - 17.00 uur) vanaf 18.30 uur tot kort na de bekerwedstrijd geopend.

Fotografie © Toin Damen

Laatste nieuws