Damil Dankerlui langer bij Willem II

Damil Dankerlui langer bij Willem II

Willem II heeft de optie in het contract van Damil Dankerlui gelicht. De verbintenis is daarmee verlengd tot en met 30 juni 2021. 

Dankerlui (23) kwam in 2018 over van Jong Ajax. Sindsdien kwam hij 65 keer in actie voor de Tricolores, waarin hij vijfmaal tot scoren kwam. Dankerlui: ‘Het is mooi dat de club het vertrouwen in mij uitspreekt en dat we samen langer doorgaan. Sinds ik bij Willem II ben heb ik de club en het team positief zien ontwikkelen. Ik wil mijn steentje eraan bijdragen om die stijgende lijn vast te blijven houden.’ 


McGarry en Strezos
James McGarry neemt na dit seizoen afscheid. Hij kreeg onlangs te horen dat de optie in zijn contract niet wordt gelicht. Daardoor mag de Nieuw-Zeelandse verdediger op zoek naar een nieuwe club. Ook de optie in het contract van Georgios Strezos is niet gelicht. De club wil in een later stadium beslissen of de doelman alsnog een contractvoorstel krijgt. 

Nelom en Vrousai
Met Miquel Nelom en Marios Vrousai is de club nog in gesprek. In geval van Nelom heeft Willem II de optie zijn contract met een jaar te verlengen. Aan de huurperiode van Marios Vrousai (anderhalf jaar) komt per 1 juli een einde. Op hem heeft Willem II een optie tot koop. 


Zodra er updates zijn houden we je daar via onze clubkanalen van op de hoogte.

Toin Damen

Laatste nieuws