Contractverlenging voor Bastiaan Riemersma

Contractverlenging voor Bastiaan Riemersma

Het contract van hoofd jeugdopleiding Bastiaan Riemersma is met twee jaar verlengd. Donderdagmiddag werden in het Koning Willem II stadion de handtekeningen gezet die Riemersma tot de zomer van 2022 aan Willem II verbinden. 

Riemersma kwam in 2017 naar Willem II. In de afgelopen tweeënhalfjaar werkte hij onder andere met technisch directeur Joris Mathijsen nauw samen om de Willem II Voetbalacademie verder te professionaliseren. 

Vertrouwen en kans
‘We hebben in die tijd veel werk verricht. De realisatie van het eigen complex is loon naar werken en een mijlpaal voor de club. Het maakt me trots en blij dat ik het vertrouwen en de kans krijg om aan de doorontwikkeling van de voetbalacademie te blijven werken’, aldus Riemersma. 


Hoger niveau
Technisch directeur Joris Mathijsen: ‘Samen met Bastiaan zijn we in 2017 een nieuwe weg ingeslagen. Om meer eigen jeugd door te laten stromen naar het eerste elftal, is ervoor gekozen om de werkwijze waarop talenten gescout en opgeleid worden te veranderen en naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben vertrouwen in Bastiaan dat hij samen met onze jeugdtrainers ertoe in staat is die stap met onze jeugdopleiding te zetten.’

Bastiaan, van harte gefeliciteerd met jouw contractverlenging! 

Toin Damen

Laatste nieuws