Column: Cadeautjes?

Nu de Goedheiligman met zijn kleurrijke assistenten weer voet aan land heeft gezet komt de cadeaumaand december met rasse schreden dichterbij. December, de feestmaand bij uitstek. Hoogste tijd voor een verlanglijstje. Ik hoef niet lang de denken wat de Sint mij moet schenken. Een warme sjaal in de kleuren rood wit en blauw om de winterkou te kunnen trotseren, een halve SeizoenClubCard om mijn beste vriend de lege tribunestoel naast de mijne te laten vullen, en last but not least zou ik graag willen genieten van overwinningen tegen onze buren uit Breda en Waalwijk. Dan is het pas echt feest.



Het zou mooi zijn als een landgenoot van de Sint in die wedstrijden een hoofdrol mag vervullen. Wat is het lang geleden dat ik er nog echt in geloofde dat de man met die lange witte baard al mijn wensen kon vervullen. Nee, onze stoere kerels zullen de komende periode flink aan de bak moeten om ervoor te zorgen dat we met een lekker gevoel Kerstmis kunnen vieren en met vertrouwen aan het nieuwe jaar kunnen beginnen.



Op cadeautjes van onze tegenstanders hoeven we zeker niet te rekenen. Een scheidsrechterlijk dwaling in ons voordeel misschien? Reken er maar niet op. En we willen natuurlijk niet afhankelijk zijn van cadeautjes. Wij zijn Willem II, de trots van het voetballand. Het rood-wit-blauwe leger maakt zich op voor een mooie decembermaand.  Aan hun steun zal het zeker niet ontbreken. Laat het maar een echte feestmaand worden met mooie cadeautjes, niet alleen van de Sint en de Kerstman, maar ook van onze Tricolores.

Bierland

Bericht delen