Businessclub bezoekt GASSAN Diamonds

Businessclub bezoekt GASSAN Diamonds

Tientallen sponsoren van Willem II bezochten donderdagmiddag in Amsterdam de imposante locatie van het hoofdkantoor van GASSAN Diamonds. GASSAN is sinds het seizoen 2020-2021 official timekeeper van Willem II en andere Eredivisieclubs. 

GASSAN levert al decennialang diamanten, juwelen en horloges van de hoogste kwaliteit. Na aankomst van de sponsoren met de Willem II-spelersbus en een welkomstwoord van Benno Leeser (president-directeur van GASSAN) begon de rondleiding door de slijperij. 

Leeser is trots de businessclub van Willem II te ontvangen: 'Naamsbekendheid is één van de redenen waarom wij sponsor van Willem II zijn geworden. Maar ook in direct contact komen met andere ondernemers die Willem II een warm hart toedragen is voor ons van groot belang.' GASSAN investeert naast Willem II in 19 andere betaald voetbalclubs. Waarom? 'Wij zijn van mening dat we veel aan het voetbal te danken hebben. Door samenwerkingen met de clubs aan te gaan, doen wij graag iets voor het voetbal terug', aldus Leeser. 

Andere wereld
Rob de Kok (van Van Gerwen Installaties) kijkt terug op een zeer geslaagd bezoek. ‘Een kijkje in een heel andere wereld is erg leerzaam en verfrissend. Het familiegevoel en het concept van GASSAN is voor veel andere (familie)bedrijven een voorbeeld. Met als resultaat zeer gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers.’ De Kok vindt samenkomsten als deze van groot belang. ‘Voor de onderlinge band tussen sponsoren en om nieuwe mensen te leren kennen zijn dit soort activiteiten belangrijk en leuk.’ 

Corrie Wilms van Wilms Vlees is het daar roerend mee eens. ‘Het is leuk om mensen met dezelfde clubliefde op een andere locatie en andere manier te leren kennen. De rondleiding door en bij GASSAN was erg mooi en gastvrij. Het was zeer interessant.’ 

GASSAN, bedankt! 
Na een borrel en een hapje keerde het gezelschap terug naar het Koning Willem II stadion. Wij danken GASSAN Diamonds voor de gastvrijheid en zeer interessante middag. Bekijk hieronder het fotoverslag van clubfotograaf Toin Damen. 

Toin Damen

Laatste nieuws