Brussels Airport vliegt uit

Brussels Airport vliegt uit

Na een zeer succesvolle samenwerking heeft Brussels Airport besloten na drie seizoenen het shirtsponsorschap aan een nieuwe kandidaat over te dragen. Willem II en de grootste luchthaven van België hebben samen prachtige sportieve successen behaald, waarvoor wij Brussels Airport zeer dankbaar zijn. Brussels Airport blijft in een andere rol bij de Tricolores betrokken. 

Brussels Airport is sinds 2015 als sponsor bij de Tricolores betrokken. Vanaf het seizoen 2018-2019 nam de internationale luchthaven voor drie jaar de plek op de achterzijde van de thuisshirts in. In het eerste seizoen bereikte Willem II de bekerfinale. 

Brussels Airport als shirtsponsor tijdens de bekerfinale

Europa
Het seizoen erna werd voor zowel Brussels Airport als Willem II in meerdere opzichten bijzonder. Sportief gezien was 2019 – 2020 een fantastisch jaar, waarin Willem II structureel hoog in het linkerrijtje stond. Door de uitbraak van het coronavirus werd de Eredivisie stilgelegd, eindigde Willem II als vijfde en kreeg de club uiteindelijk het Europees ticket toebedeeld. Met Brussels Airport op het shirt gingen de Tricolores na vijftien jaar weer Europa in. 

In september ging Willem II na vijftien jaar weer Europa in.

Blijven verbonden
Léon Verhallen (Director Aviation Development): ‘Na vijf mooie seizoenen betrokken te zijn bij Willem II, waarvan drie jaar als thuisshirt sponsor, doen we een stapje terug. We blijven als partner aan Willem II verbonden en hopen snel weer gezamenlijke acties te kunnen ondernemen. Nu laten we na drie jaar als trotse shirtsponsor de plaats op het thuisshirt aan een nieuwe partner van Willem II.’

Plezier en goed
‘De afgelopen jaren hebben we bijzonder plezierig en goed samengewerkt met Brussels Airport’, zegt Jos de Kruif, commercieel manager Willem II. ‘De geboden exposure-mogelijkheden, waaronder ons shirt, hebben ertoe geleid dat de bekendheid en bereidheid om vanaf Brussels Airport te vliegen, enorm is toegenomen in Zuid-Nederland. Bovendien heeft Brussels Airport ons stadion als beurslocatie kunnen gebruiken in samenwerking met alle reisbureaus in Zuid Nederland. We hopen dat alle Willem II-supporters snel weer kunnen reizen via deze prachtige luchthaven.’ 

Heeft u interesse de trotse opvolger van Brussels Airport op ons shirt te worden? Klik hier voor meer informatie. 

Geert van Erven

Laatste nieuws