Bruno Andrade zet loopbaan voort in Israel

Bruno Andrade gaat per direct aan de slag bij Hapoel Kfar Saba. Dinsdagmiddag rondden de Israëlische club en de aanvaller de transfer af.

Andrade (27) heeft bij Hapoel Kfar Saba getekend tot het einde van dit seizoen met de optie om voor een jaar te verlengen. De club staat momenteel twaalfde in de veertien clubs tellende Israëlische competitie.



PUBLIEKSLIEVELING

Andrade kwam in de zomer van 2013 naar Willem II en had in zijn eerste seizoen met 14 doelpunten een belangrijke rol in het behalen van het kampioenschap in de Eerste Divisie. Ook in het Eredivisieseizoen dat daarop volgde, kwam de Braziliaan tot 28 optredens en eindigde hij met de Tricolores op een knappe negende plek. In die twee seizoenen groeide Andrade uit tot een absolute publiekslieveling.



BLESSURE

In de tweede competitiewedstrijd van het seizoen 2015-2016 raakte Andrade ernstig geblesseerd. Hij brak zijn scheenbeen en werkte ruim een halfjaar aan z’n herstel. Nadat hij in februari van het vorige jaar zijn rentree maakte, kon Andrade niet altijd meer op een basisplaats rekenen.



'MOOISTE CLUB VAN NEDERLAND' 

Andrade: ‘Ik wil iedereen bedanken voor de mooie jaren die ik bij Willem II gehad heb. Ook toen ik geblesseerd was zijn jullie altijd geweldig voor mij geweest. Ik ga Willem II missen. Het is de mooiste club van Nederland en wens jullie veel succes in de competitie.’ 



Bruno, bedankt voor jouw inzet en 81 wedstrijden die je in ons mooie shirt gespeeld hebt. Wij wensen je veel succes en geluk in Israël!

Bericht delen