Bouw jouw Willem II project

Bouw jouw Willem II project

Willem II-supporters opgelet! Dit najaar zoeken we samen met HORNBACH naar het gaafste Willem II-project! Wat we daar mee bedoelen? Bouw een Willem II boomhut, mancave, slaapkamer, keuken of hijs je complete huis in een Willem II-‘tenue’.

Het is voor ons natuurlijk niet echt nieuws: Willem II-supporters zijn de meest creatieve en fanatieke supporters van Nederland. Niet bang om door te pakken, altijd klaar om er een topsfeer van te maken. We weten ook dat al deze creativiteit en al dat fanatisme in Tilburg en omstreken tot aardig wat waanzinnige Willem II-projecten heeft geleid.

Hoe doe je mee?
Maak een paar haarscherpe foto’s van je rood-wit-blauwe bouwproject en upload ze via onderstaande button. 

Je kunt je Willem II-bouwproject insturen t/m 21 oktober. Doen hoor! Want niet alleen win je eeuwige Willem II roem. Ook maak je door mee te doen kans op een door het complete team gesigneerd Willem II shirt! Hallo! Dat is niet de minste prijs, denken we zo. 

Wie er uiteindelijk wint? Dat bepaalt de vakjury op 25 oktober. De vakjury bestaat uit een lid van de Technische Dienst van Willem II, een medewerker van HORNBACH én Kingo, die de juiste voetbalspirit overal feilloos uitpikt. Samen zoeken zij de drie mooiste Willem II-bouwprojecten uit en bij deze projecten gaan ze vervolgens langs om te bepalen wie het aller-, allervetste Willem II-project heeft! 

Op 28 oktober wordt deze video van de drie droomprojecten op onze kanalen gedeeld en dan wordt ook meteen de winnaar van het meest indrukwekkende Willem II-bouwproject bekendgemaakt. Wij zijn nu al zenuwachtig. Jij?

Archief Willem II

Laatste nieuws