Black Friday-week update

Black Friday-week update

Ook dit jaar doet Willem II wederom mee aan ‘Black Friday’. In tegenstelling tot voorgaande jaren gelden de Black Friday-acties dit jaar een gehele week met kortingen tot wel 50%!

In verband met Black Friday, het bieden van een mogelijkheid voor supporters om decembercadeaus te scoren én een evenement in het Koning Willem II stadion is de fanshop de komende week aangepast geopend. Vandaag is de winkel van 13.00 tot 20.00 uur geopend. Vrijdag 25 en zaterdag 26 november is de fanshop in verband met een evenement in het stadion gesloten. Om supporters tóch te laten profiteren van de Black Friday deals betalen zij van vrijdag t/m zondag géén verzendkosten. 

Op maandag 28 november is de Willem II Fanshop van 13.00 tot 17.00 uur weer geopend. Klik hier voor alle actuele openingstijden.

Acties
Gedurende de Black Friday-week profiteer je van maar liefst 25% korting op de gehele trainingscollectie, bestaande uit de trainingskleding, aftermatch-kleding én warming-upkleding. Daarnaast geldt ook een korting van 25% op het uittenue. Verder profiteer je van kortingen oplopend tot 50% op diverse casual hoodies, sweaters en shirts.

BF

De acties gelden van maandag 21 november t/m maandag 28 november en zijn niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.

Toin Damen

Laatste nieuws