Bied mee op gedragen en gesigneerde shirts!

Tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord krijg jij als supporter de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw held. Haal een stukje Tilburgse geschiedenis in huis of geef een uniek en origineel cadeau!

Steun Willem II Betrokken
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Willem II Betrokken. Willem II Betrokken verbindt voetbal en samenleving en zet in op respect, educatie en gezondheid. De stichting realiseert ontmoetings-, leer- en ervaringscontexten in stadion, stad en regio waarbij gebruik gemaakt wordt van de kracht van de club. 

Vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap (14:30 uur) en sluit exact 4 dagen later. Meebieden kan via www.matchwornshirt.com - ook vanaf je mobiele telefoon. Je kan dus tijdens de wedstrijd al meebieden.

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal. 

Meer weten? Ga naar www.matchwornshirt.com
 

Laatste nieuws