Bied mee en steun Nationaal Fonds Kinderhulp!

Bied mee en steun Nationaal Fonds Kinderhulp!

De unieke, gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts van Willem II, die woensdagavond tegen Feyenoord worden gedragen, worden geveild via MatchWornShirt. De shirts zijn uniek omdat hoofdsponsor Tricorp Workwear zijn plaats op het shirt afstaat aan Nationaal Fonds Kinderhulp, waarvan Tricorp strategisch partner is. De opbrengst van de veiling komt dan ook ten goede aan het Nationaal Fonds Kinderhulp.

MatchWornShirt veilt alle shirts van de Willem II-spelers die speelminuten hebben gemaakt. Als drie keer wordt gewisseld, worden in totaal veertien shirts geveild. Bij de aftrap, om 20.45 uur, start de veiling. De shirts worden
gepresenteerd door middel van een preview. Na de wedstrijd verschijnen de foto’s van de echte shirts online. Na afloop van de wedstrijd worden de shirts gesigneerd door de spelers. Een certificaat van echtheid wordt meegeleverd. De veiling sluit na vier dagen.

Breng jouw bod uit!
Meebieden is heel eenvoudig. Maak een account aan en plaats een bod. Het hoogste unieke bod bij sluiting van de veiling wint het shirt. Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, creditcard of PayPal. 

Levering en inlijsting
Na ontvangst van de betaling wordt het shirt binnen 24 uur verzonden. Alle shirts worden aangetekend verzonden en levering binnen Nederland is altijd gratis. MatchWornShirt biedt tevens de mogelijkheid om het shirt te laten inlijsten.

Nationaal Fonds Kinderhulp
Kinderhulp biedt financiële ondersteuning aan kinderen én jongeren in armoede van 0 tot 21 jaar,
voornamelijk op de volgende gebieden:
► Ontwikkeling (opleiding, leesboeken, cursus, sport, zwemles, eenvoudige laptop of ander
schoolmateriaal, muziek, speel- en spelmateriaal);
► Ontspanning (dagje uit, Sinterklaas, weekje kamperen, pleeggezindagen);
► Basale zaken (fiets, kamerinrichting, kleding);
► Bijzondere zaken (naamsverandering, medicijnen, therapie).

Collecteweek
Deze week, van maandag 16 t/m zaterdag 21 april, collecteert Nationaal Fonds Kinderhulp door het hele land. 

Volg MatchWornShirt voor meer informatie en actueel veilingaanbod op Facebook, Instagram en Twitter!

Laatste nieuws