Bezoekersinformatie Willem II - Heracles Almelo (uitverkocht)

Bezoekersinformatie Willem II - Heracles Almelo (uitverkocht)

Willem II speelt zondagmiddag haar eerste thuiswedstrijd in het nieuwe Eredivisie seizoen. Heracles Almelo is dan om 14.30 uur in een 'uitverkocht' Koning Willem II stadion de tegenstander. Vanwege de corona-protocollen moeten supporters rekening houden met enkele aanpassingen die voor iedereen nieuw zijn. 

Toegang
Het stadion is vanaf 13.00 uur open. Om een veilig bezoek aan de wedstrijd en anderhalve meter afstand tot elkaar mogelijk te maken, zijn in en rondom het Koning Willem II stadion duidelijke aanduidingen en looproutes aangebracht. Om te voorkomen dat teveel supporters tegelijkertijd het stadion betreden en verlaten, zorgen onze stewards ervoor dat dit gefaseerd verloopt. Neem vervolgens plaats op de stoel die op jouw ticket vermeld staat.

Gezondsheidscheck
Bij iedere ingang worden enkele gezondheidsvragen gesteld. Deze vragen gaan over jouw gezondheid en die van personen in jouw huishouden. Voordat supporters het stadion ingaan moeten alle vragen naar waarheid met ‘Nee’ beantwoord kunnen worden. Heb je koorts en/of benauwdheidsklachten, blijf dan thuis. Ben je in de afgelopen 10 dagen in een land geweest dat is aangemerkt als code oranje of rood? Blijf dan thuis. Bij iedere ingang kun je jouw handen desinfecteren met een ontsmettingsmiddel. 

Niet zingen
Willem II volgt de richtlijnen van het RIVM en de KNVB. Daarin staat dat zingen of schreeuwen in voetbalstadions niet is toegestaan. Klappen mag wel. 

Horeca en fanshop
De horecapunten van Bonheur zijn vanaf 13.00 uur geopend. Aan de lange zijde bij het trainingsveld staat tevens een frietkar. De toiletten zijn gewoon open. De fanshop is van 13.00 tot 17.00 uur open. Uiteraard kun je terecht voor onder andere het nieuwe thuis-, uit- en derde shirt. 

Parkeren
Supporters die met de auto komen kunnen gratis parkeren op het parkeerterrein bij het uitvak. Dat is bereikbaar via de Ringbaan-Zuid. Volg de instructies die je van de Willem II-stewards ter plekke krijgt.

Wij doen ons best om het stadionbezoek zo veilig mogelijk te maken. Omdat we daarvoor de hulp van alle supporters nodig hebben, vragen wij iedereen verantwoordelijkheid te nemen en in en rondom het stadion te allen tijde anderhalve meter afstand tot elkaar te houden. De enige uitzondering geldt voor supporters die uit hetzelfde huishouden komen en/of jonger zijn dan 18 jaar.

Villa Pardoes week
Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind van 4 tot en met 12 jaar. Voor kinderen die dolgraag een tijdje aan iets anders willen denken dan hun ziekte. Voor familie die droomt van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. Normaal wordt er in de actieweek fysiek gecollecteerd bij het Koning Willem II stadion. Omdat een fysieke collecte niet mogelijk is in verband met de corona-maatregelen is een online collecte opgestart. Klik hier om te doneren!

Wij wensen iedereen een fijn en veilig wedstrijdbezoek.

Toin Damen

Laatste nieuws