Bestel nu jouw Fran Sol carnavalsembleem!

Update 13-11: Om 11.11 uur gaan de állerlaatste emblemen in de verkoop. Bij Tilburg.com zijn nog 150 stuks te koop en in onze eigen webshop 50 stuks. 

In samenwerking met Tilburg.com brengen we dit jaar een uniek embleem uit! Ben jij een Tilburger met rood-wit-blauw bloed? Dan mag het carnavalsembleem van Fran Sol niet ontbreken op jouw kiel! 

Het embleem is beschikbaar in onze webshop en bij Tilburg.com. Wil jij er op tijd bij zijn dit jaar? Dan kun je ze nu alvast pre-orderen! Als je ze nu bestelt, heb je de strijkemblemen namelijk rond 1 december 2018 in huis.

sol

Kruikenmarkt
Heb jij daarnaast al emblemen in huis en moeten deze nog op jouw kiel gestikt worden? Kom dan zondag naar de Willem II-kraam van de Kruikenmarkt rondom de Heikese Kerk en maak jouw kiel feest-klaar! Op de Kruikenmarkt tijdens 11-11, zullen 11 typische Tilburgse organisaties zich met hun kraam rondom de Heikese kerk opstellen, waaronder Willem II. Kom met al je emblemen naar onze kraam en dan drukken we ter plaatste jouw emblemen op je boerenkiel! De Kruikenmarkt begint zondag - hoe kan het ook anders - om 11.11 uur. Het Tilburgse carnavalsevenement eindigt om 14.11 uur. 

Laatste nieuws