Benefietwedstrijd Jong Willem II – FC Tilburg voor Jermaine

FC Tilburg en Willem II slaan de handen in ineen om Jermaine de Wind te helpen geld in te zamelen voor zijn uitvaart.

Jermaine krijgt in december 2008 te horen dat hij een agressieve hersentumor heeft. Na meerdere operaties, bestralingen en chemokuren, komen de tumoren helaas terug. Ook een behandeling in Houston (VS) waarvoor hij een groot bedrag inzamelde, wilde uiteindelijk niet helpen. Jermaine heeft samen met zijn gezin hard geknokt om zijn ziekte de baas te worden, maar helaas moet hij zijn strijd staken.


Benefietwedstrijd
Omdat zowel Willem II als FC Tilburg vindt dat Jermaine een uitvaart verdient die bij zijn strijdlustigheid past, spelen Jong Willem II en FC Tilburg een benefietwedstrijd. Deze wedstrijd vindt plaats op dinsdag 12 september om 20.00 uur te sportpark Spoordijk in Tilburg. De entree is 5 euro per persoon. Daarnaast wordt een loterij georganiseerd, zodat een mooi bedrag gedoneerd kan worden aan de stichting Main Life.

Prijzen
Willem II Betrokken doneert voor deze loterij mooie prijzen, zoals een door de selectie gesigneerde Willem II-bal, een VIP-arrangement voor vier personen tijdens een thuiswedstrijd in het huidige seizoen en 5x een stadiontour voor vier personen.

Kom dinsdagavond naar deze benefietwedstrijd en draag jouw steentje bij aan een mooie uitvaart voor Jermaine en zijn familie en vrienden!

 

Delen mag

Laatste nieuws