Bekershirts onder de hamer voor goede doel

Bekershirts onder de hamer voor goede doel

Wil jij één van de gedragen en gesigneerde shirts van de halve finale tegen AZ in handen krijgen? Dat kan! Alle wedstrijdshirts worden namelijk online geveild via MatchWornShirt.com om geld op te halen voor Willem II Betrokken! Meebieden kan al vanaf de aftrap. 

Scoor een Boek!
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan een mooi initiatief van onze maatschappelijke stichting Willem II Betrokken: ‘Scoor een boek!’. In dit project moedigt Pol Llonch kinderen aan om zoveel mogelijk boeken te scoren in de klas. Met het vergroten van het leesplezier vergroten kinderen ook hun kansen op een succesvolle taalontwikkeling en toekomst. Het project wordt sportief afgesloten bij Willem II, waar het totaal gescoorde boeken bekend wordt gemaakt. Ook krijgen de kinderen dan een sport- en speldag aangeboden. Meer weten? Kijk op www.wii-betrokken.nl


Live meebieden!
Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. Op de mouw van ieder shirt staat bovendien een speciale embleem van de halve finale! De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit exact vier dagen later: op maandagavond om 20.45 uur. Meebieden kan via MatchWornShirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon.

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op maandagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal. Bied mee op MatchWornShirt.com!
 

Laatste nieuws