Beker jij in De Kuip mee met Willem II?

Woensdag 28 februari (20.45 uur) speelt Willem II in de halve finale van het TOTO KNVB-Bekertoernooi de uitwedstrijd tegen Feyenoord! In totaal kunnen er 1200 supporters mee naar De Kuip. De kaartverkoop voor de buscombi is begonnen. Ga jij mee om Willem II naar een stunt in Rotterdam te helpen?!

Buskaarten
Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren een busreis naar De Kuip. De bussen vertrekken in twee clusters vanaf het Koning Willem II stadion richting Rotterdam.
De bussen van de supportersclub vertrekken om 18.15 uur en de bussen van Stichting KingZine om 18.45 uur.

Verkoopinformatie Stichting KingZine:
Vrienden van Stichting KingZine hebben de gelegenheid om één kaart aan te schaffen. Wanneer er nog kaarten over zijn gaan deze op maandag 12 februari om 10.00 uur in de verkoop voor niet-vrienden. Wanneer je graag met een groep bij elkaar wilt zitten in de bus, dan dient één persoon de kaarten voor de hele groep de bestellen en daarbij de namen van de personen bij ‘opmerkingen’ in te vullen. Je zit dan als groep gegarandeerdbij elkaar! 
Bestel je later maar wil je wel graag bij jouw vriendengroep aansluiten? Geef dit dat eveneens bij ‘opmerkingen’aan. Garantie dat dit lukt kan echter niet gegeven worden.  

Prijzen Stichting KingZine:
Vrienden betalen €23,00 en niet vrienden betalen €33,00 voor deze reis.
Kaarten voor de Stichting KingZine zijn online te koop via: www.tilbo.com/webshop
 
Verkoopinformatie Supportersclub Willem II:
Leden van de Supportersclub Willem II hebben de gelegenheid om één kaart (per lidnummer) te bestellen. Wanneer er nog kaarten over zijn gaan deze op maandag 12 februari om 10.00 uur in de verkoop voor niet-leden. De bussen worden ingedeeld op volgorde van bestelling. Wil je graag met iemand samen zitten, zorg dan dat je samen bestelt.
 
Prijzen Supportersclub:
Leden betalen €23,00 niet leden betalen €33,00 voor deze reis.
Kaarten van de supportersclub zijn online te koop via  www.willem2.org/shop
 
Autocombi?
Er ligt momenteel een verzoek bij de politie om de mogelijkheid voor autocombi’s open te stellen. Indien toestemming wordt gegeven, zullen er naar waarschijnlijkheid 200 kaarten in de verkoop gaan. De regeling zal dan zijn: 50 auto's en 1 op 4 verkoop. Dit houdt in iedere auto minstens vier personen móeten zitten. De verkoop zal dan plaatsvinden via www.besteljekaartje.nl 

Wanneer besloten wordt de autocombi niet door te laten gaan, dan gaan de overige 200 kaarten in de verkoop bij zowel Stichting KingZine als de supportersclub Willem II.

Beker jij mee met Willem II?

Laatste nieuws