Bedankt Rick!
Fotografie door
Geert van Erven, Toin Damen, Willem II Media

Rick Zuijderwijk verlaat na twaalf jaar Willem II. In overleg met de middenvelder is besloten het volgende zomer aflopende contract per direct te ontbinden. 

Zuijderwijk (21) kreeg onlangs te horen dat hij niet langer tot de toekomstplannen van het eerste elftal behoort. Om zijn conditie op peil te houden trainde hij bij Willem II O21 mee. Omdat Willem II Zuijderwijk elders een vervolg van zijn voetbalcarrière gunt, is besloten de samenwerking met onmiddellijke ingang te beëindigen. Daardoor kan Zuijderwijk zonder enige beperkingen op zoek naar een nieuwe club. 

De Bredanaar sloot in 2010 aan bij de RJO Willem II/RKC. In april 2019 tekende hij zijn eerste contract. Dat werd tussentijds verlengd tot medio 2023. Op 10 augustus 2019 maakte Zuijderwijk als invaller zijn debuut in de thuiswedstrijd tegen Vitesse. In totaal kwam hij in acht officiële wedstrijden in actie. 

Afbeelding
Rick Zuijderwijk

Bedanken

Zuijderwijk: ‘Ik wil de club bedanken voor de mooie momenten die ik heb meegemaakt bij Willem II. Daarbij wil ik ook iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan mijn ontwikkeling op zowel sportief als persoonlijk vlak. Ik wens de club het beste en ik hoop dat ze zo snel mogelijk weer op Eredivisie-niveau komen.’ 

Rick, bedankt voor al jouw jaren bij de club en de inzet die je in het rood-wit-blauw getoond hebt. We wensen jou het allerbeste voor de toekomst. 

Bericht delen