AwayDay in 2020 naar Eindhoven

AwayDay in 2020 naar Eindhoven

De AwayDay van dit seizoen is de wedstrijd PSV – Willem II. De wedstrijd in Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 8 februari (19.45 uur). Er zijn in totaal 1600 kaarten verkrijgbaar voor deze mooie traditie, die inmiddels voor de zevende keer plaatsvindt. 

Het concept van de AwayDay is ieder jaar weer een succesverhaal. Sponsoren, supporters en de club slaan de handen ineen om met zoveel mogelijk Willem II’ers naar een uitwedstrijd te gaan. De keuze valt ieder jaar vanzelfsprekend op een tegenstander waarvan het stadion een groot uitvak heeft. Het uitvak van het Philips Stadion telt 1600 plekken. PSV-uit was in 2017 ook de bestemming van de AwayDay. 

Bus sponsoren
Wilt u als Willem II-sponsor uw steentje aan deze bijzondere dag bijdragen? Dat kan door deze uitwedstrijd op een bijzondere manier te sponsoren. Voor slechts 500 euro (excl. BTW) sponsort u één van de vele supportersbussen.  
Willem II biedt u daarvoor...
 
♦ 5 toegangskaarten voor de Business Club (eerste etage) bij een thuiswedstrijd naar keuze* of
♦ 25 toegangskaarten (Eretribune) voor een thuiswedstrijd naar keuze* 
♦ Daarnaast wordt uw sponsoring van de AwayDay opgenomen in de online communicatie van de club en supportersverenigingen (stichting KingZine en de Supportersclub Willem II)

* keuze uit: PEC Zwolle, Heracles Almelo, FC Utrecht, FC Groningen, SC Heerenveen, ADO Den Haag

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pim Delmee. Telefonisch via 06 2645 2209 en per mail via pim.delmee@willem-ii.nl

awd

Geert van Erven

Laatste nieuws