AVEC derde periodepartner

AVEC derde periodepartner

Sinds de uitwedstrijd in Almere is AVEC de derde periodepartner van het seizoen 2022 – 2023. Tot en met de thuiswedstrijd in maart tegen PEC Zwolle is AVEC wedstrijdshirtsponsor. AVEC heeft besloten het periodepartnerschap te benutten om rondom de vijf thuiswedstrijden enkele goede doelen aandacht te geven. Dit doet AVEC onder andere door de bij het periodepartnerschap horende tijd aan LED-boarding-uitingen te schenken aan deze organisaties.

wadwd

Quiet
Bij de thuiswedstrijden tegen FC Eindhoven en Jong Ajax gunt AVEC deze publiciteit aan Quiet. Quiet zet zich in voor mensen in armoedesituaties in Tilburg en stimuleert lokale solidariteit met mensen in armoedesituaties.

Matchis
De twee thuiswedstrijden begin februari staan in het teken van stichting Matchis. Matchis zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Deze transplantatie is voor patiënten noodzakelijk om te kunnen overleven.

Bij de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht slaan Matchis en Willem II de handen ineen en wordt ten behoeve van de stichting gecollecteerd. Om het belang van het werk van Matchis te benadrukken, stelt AVEC eenmalig de voorzijde van het shirt ter beschikking, waardoor de Tricolores die thuiswedstrijd met Matchis op de borst spelen.
De laatste thuiswedstrijd in de derde periode, Willem II – PEC Zwolle, schenkt AVEC de genoemde exposure aan Willem II Betrokken.

p3

Quiet, Matchis, Willem II Betrokken en Willem II zijn trots op de invulling die AVEC aan het periodepartnerschap geeft en bedanken AVEC voor de bijdrage die het bedrijf zowel als periodepartner en maatschappelijk partner aan de club levert.

Toin Damen

Laatste nieuws