Autokaarten voortaan alleen online bestelbaar

Autokaarten voortaan alleen online bestelbaar

Maak jij graag gebruik van de mogelijkheid om met de auto uitwedstrijden te bezoeken? Dan is deze informatie zeker belangrijk voor jou, want er gaat een en ander veranderen. 

Vanaf dit kalenderjaar worden autokaarten voor uitwedstrijden uitsluitend online verkocht. Fysieke verkoop bij de receptie in het stadion is niet langer mogelijk. Om supporters die gewend zijn deze kaarten in het stadion te bestellen hiermee wegwijs te maken, is voor twee 'overgangswedstrijden' gekozen. 

In aanloop naar de uitwedstrijden tegen FC Utrecht en VVV Venlo zullen we supporters die bij online bestellen hulp nodig hebben, graag bij de stadionreceptie een handje helpen. Aan de hand van deze uitleg én een handige handleiding, kunnen supporters wennen aan deze 'nieuwe' bestelwijze.

Handleiding
De handleiding is hier te downloaden. In deze handleiding wordt stapsgewijs het online bestelproces uitgelegd en kom je te weten hoe eigenaars aan elkaar toegekend kunnen worden.

FC Utrecht - Willem II
De eerste uitwedstrijd van 2019 is op zondag 27 januari (14.30 uur) in stadion Galgenwaard tegen FC Utrecht. De verkoop loopt van woensdag 9 januari (09.00 uur) t/m donderdag 24 januari (09.00 uur) via www.besteljekaartje.nl. 

Autokaarten kosten € 9,00 euro per stuk en in iedere auto dienen minstens drie personen te zitten. Het omwisselen van autokaarten voor toegangskaarten kan die middag van 12.45 tot 13.15 uur op de parkeerplaats van wegrestaurant 'De Lucht' (A2) ter hoogte van Bruchem.

Laatste nieuws