Aftellen naar 125 jaar!

Aftellen naar 125 jaar!

Nog maar één week en dan bestaat Willem II 125 jaar! Dit prachtige jubileum vieren we op onze verjaardag en een heel seizoen lang met, voor en door onze supporters. Wat kun je 12 augustus van ons verwachten? 

Expositie in LocHal
Op 12 augustus opent in Bibliotheek LocHal de expositie ‘Leev Hoezee, 125 jaar Willem II’. Deze expositie van maar liefst 250 vierkante meter is een speelse tijdreis door onze mooie clubhistorie. Supporters kunnen de expositie vanaf die avond (19.00 uur) gratis bezoeken. De expositie is op het stadsbalkon, de bovenste etage van de LocHal, en is te bezoeken tot en met 31 oktober. De openingstijden van de expositie lopen parallel met die van Bibliotheek LocHal.

Het stadsbalkon, gezien vanaf het centraal station, wordt in de gehele breedte de Willem II-expositie.

Jubileumboek en merchandise
Het kan je niet ontgaan zijn: het officiële jubileumboek! Een pronkstuk over 125 jaar roem en glorie, gebundeld in een 432-pagina's tellend boek, geschreven door vier Willem II’ers. Alle supporters die het boek in de voorverkoop hebben aangeschaft en voor afhalen hebben gekozen, kunnen 12 augustus vanaf 16.00 uur bij de fanshop terecht. Klik hier om jouw jubileumboek te bestellen. 

Hij speelde weinig minuten, maar uiteraard aandacht in het boek voor Frenkie de Jong.

In de fanshop, die op deze feestelijke dag van 13.00 tot 21.00 uur open is, staat voor iedere Willem II’er een lekker gebakje klaar. Uiteraard kun je in de fanshop terecht voor de nieuwe tenues en jubileumartikelen! 

Talkshow
Speciaal voor onze supporters zendt Willem II 12 augustus vanaf 21.00 uur “Leev’Hoezee, de talkshow” uit. Vanaf 21.00 uur is via het Youtube-kanaal dit praatprogramma over 125 jaar Willem II te zien. In deze uitzending gaat presentator Frank Evenblij in gesprek met verschillende Willem II’ers die de rijke clubhistorie kleur gaven. Zo schuiven onder andere Piet de Visser, Arno Arts en Arjan Swinkels aan om te vertellen over hun tijd bij de Tricolores.

Flagweek
Onze supporters hebben van de jaarlijkse flagday, de flagweek gemaakt! Zeven dagen lang, uiteraard te beginnen op 12 augustus, kleurt heel Tilburg rood-wit-blauw. Hang de vlag uit, trek jouw Willem II-shirt aan, versier je huis of straat en doe iets anders waardoor het straatbeeld de mooiste kleuren van het land krijgt. Check Tilbo.com voor meer info. 

Liveblog 
Wil je onze gehele verjaardag lang op de hoogte blijven? Check dan de liveblog op onze website. Je krijgt regelmatig updates over de presentatie van het jubileumboek, de opening van de expositie en veel ander feestelijk rood-wit-blauw nieuws uit Tilburg! Uiteraard zien en delen wij graag hoe jij de verjaardag van Willem II viert. Deel jouw video of foto met de hashtag #LeevHoezee👑 

-

Laatste nieuws