Afscheid van voormalig Willem II'ers
Fotografie door
Geert van Erven

Willem II neemt tijdens de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop afscheid van enkele spelers die de club afgelopen zomer verlieten.

Alle spelers die de club afgelopen zomer verlieten, zijn door de club uitgenodigd om bij een van de laatste thuiswedstrijden voor de winterstop afscheid te nemen van het rood-wit-blauwe leger. Graag informeren we onze supporters welke oud-spelers vóór het einde van 2023 voor even terug naar Tilburg komen.

Op 1 december nemen we afscheid van Elton Kabangu en Kostas Lamprou voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Emmen. Bij de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport (15 december) volgen Joeri Schroijen, Wessel Dammers en Jizz Hornkamp. Op 19 december, voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen FC Groningen, nemen we afscheid van Wesley Spieringhs en Pol Llonch.

Wij vragen onze supporters om op tijd in het stadion aanwezig te zijn om nog een keer groots applaus te geven voor de oud-spelers en hen te bedanken voor hun inzet en verdiensten voor de club. Voor deze wedstrijden zijn nog tickets verkrijgbaar via de Ticketshop van Willem II.

Bericht delen