Adrie Koster verlengt met twee jaar

Adrie Koster verlengt met twee jaar

Adrie Koster is ook de komende twee seizoenen de hoofdtrainer van Willem II. Dinsdagmiddag tekende de 64-jarige Zeeuw zijn opengebroken contract, waardoor hij tot de zomer van 2021 aan de club verbonden is.

Koster tekende in mei van het vorig jaar een contract voor een seizoen. Hij liet destijds weten de intentie te hebben om voor langere tijd in Tilburg actief te zijn en de samenwerking na een seizoen te willen evalueren. 

'Goed bevallen'
‘Die evaluatie heeft de afgelopen weken plaatsgevonden. De samenwerking is mij tot op heden zeer goed bevallen. De club wil blijven groeien en daar maak ik graag onderdeel van uit. Samen met de staf en directie gaan we er de komende jaren alles aan doen om Willem II nog beter op de kaart te zetten’, aldus Koster. 

'Sportieve stappen'
Technisch directeur Joris Mathijsen: ‘We zijn erg blij dat Adrie ervoor heeft gekozen om langer bij Willem II te blijven. Samen met de overige stafleden laat hij dagelijks zien het team en spelers beter te kunnen maken. Onder leiding van Adrie hebben we de bekerfinale bereikt en staan we momenteel op de negende plek. We hebben er vertrouwen in dat we met hem de sportieve stappen kunnen zetten die we voor ogen hebben.’

Gefeliciteerd, Adrie!

 

Fotografie © Geert van Erven

Laatste nieuws