10.000 seizoenkaarten

Twee maanden na de start van de seizoenkaartcampagne voor het seizoen 2023-2024 is de 10.000e seizoenkaart besteld. Daardoor worden de Tricolores ook volgend seizoen bij thuiswedstrijden door een zeer goed gevuld Koning Willem II stadion gesteund. De vrije verkoop van seizoenkaarten loopt ondertussen door.

In de verlengperiode (t/m 12 mei) verlengden ruim 8000 supporters hun seizoenkaart. Ook sponsors en supporters die vorig jaar geen seizoenkaart hadden hebben inmiddels in groten getale hun seizoenkaart verlengd of besteld. Met die aantallen meegerekend is het fantastische aantal van 10.000 seizoenkaarten nu al bereikt. Vorig jaar werd dat aantal ruim een week voor de competitiestart behaald. De eerste competitieronde start komend seizoen op vrijdag 11 augustus. Het concept van het wedstrijdschema wordt naar verwachting eind juni door de KNVB bekendgemaakt.

We bedanken alle supporters en sponsoren die tot op heden hun trouw en steun aan ons voor volgend seizoen hebben toegezegd. De seizoenkaarten worden uiterlijk eind juli per post bezorgd. Interesse in een seizoenkaart? Kijk hier voor meer informatie of bestel direct in onze Online Ticketshop.
 

Afbeelding
awwdawd

Bericht delen