013-actie

Met de 013-actie krijgen alle WII Kings-leden de mogelijkheid een (gratis) seizoenkaart aan te vragen voor het seizoen 2020-2021. De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis seizoenkaart krijgt (vak K) in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak. 

De 013-actie is mogelijk in alle vakken met uitzondering van de vakken ABC, E en P. Voor andere vakken dan vak K geldt een gereduceerd tarief. Hierbij wordt het bedrag van een seizoenkaart in vak K in mindering gebracht. Lees hieronder alle belangrijke voorwaarden. 

Ben je al lid?
Wanneer je lid bent van de WII Kings kun je de 013-seizoenkaart op twee manieren bestellen:
- kom tijdens onze aanpaste openingstijden met jouw ouder/verzorger naar de stadionreceptie om jouw 013-seizoenkaart aan te vragen
- heeft jouw ouder/verzorger al een seizoenkaart, stuur dan een e-mail naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld hierin dat je al lid bent en vergeet ook jouw klantnummer (het nummer op de seizoenkaart van de ouder/verzorger) en jouw voorkeurvak niet. 

Lid worden? 
Een lidmaatschap van de WII Kings kost slechts € 18,96 per jaar. Klik hier om je lidmaatschap aan te vragen. Let op! Maak eerst een account aan. 

Voorwaarden 013-actie
- Voor kinderen geboren na 01-08-2007
- Geldig in combinatie met een WII Kings lidmaatschap.
- Op vak K is de 013-actie gratis 
- Op andere vakken krijg je het tarief van vak K als korting. 
- De vakken ABC, E en P zijn uitgesloten 
- Huidige WII Kings-leden krijgen voorrang bij het aanvragen van een gratis 013-seizoenkaart. 
- Per betalende ouder/verzorger kan max. één 013-seizoenkaart worden aangevraagd. 
- Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.