013-actie

Met de 013-actie krijgen alle WII Kings-leden de mogelijkheid een (gratis) seizoenkaart aan te vragen voor het seizoen 2019-2020. De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis seizoenkaart krijgt (vak K) in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak. Helaas zijn de vakken K, J, L en N uitverkocht. Maar niet getreurd.. de 013-actie is ook geldig in andere vakken.

De 013-actie is mogelijk in alle vakken met uitzondering van de vakken ABC, E en P. Voor andere vakken dan vak K geldt een gereduceerd tarief. Hierbij wordt het bedrag van een seizoenkaart in vak K in mindering gebracht. Lees hieronder alle belangrijke voorwaarden. 

Ben je al lid van de WII Kings?
Wanneer je lid bent van de WII Kings kun je de 013-seizoenkaart op twee verschillende manieren aanschaffen voor seizoen 2019-2020. De eerste optie is om samen met je ouder/verzorger naar de receptie te komen en hier je 013-seizoenkaart aan te vragen. 

Als je al lid bent van de WII Kings én als je ouder/verzorger al een seizoenkaart voor seizoen 2019-2020 heeft, dan kun jij je 013-seizoenkaart aanvragen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld hierin duidelijk dat je al lid bent van de WII Kings, het klantnummer (het nummer op de seizoenkaart) van de betalende ouder/verzorger én welk vak jouw voorkeur heeft. 

Nog geen lid van de WII Kings?
Lid worden van WII Kings kost slechts € 18,96 per jaar. Kom samen met jouw ouder/verzorger naar de receptie in het Koning Willem II stadion, of log in op besteljekaartje.nl en schrijf je in! Klik hier voor meer informatie over WII Kings. 

Voorwaarden 013-actie

  • Deze actie is uitsluitend geldig voor kinderen die jonger zijn dan 13 jaar.
  • Deze actie is uitsluitend geldig in combinatie met een WII Kings lidmaatschap.
  • Dit lidmaatschap kost €18,96 per jaar. 
  • Op vak K is de 013-actie gratis (Vakken K, J, L en N zijn uitverkocht)
  • Je krijgt daarom het tarief van vak K dan als korting op een ander vak. 
  • Vak ABC, E en P zijn niet mogelijk met deze actie. 
  • Huidige WII Kings-leden hebben voorrang bij het aanvragen van een gratis 013-seizoenkaart. 
  • Er kan maximaal één 013-seizoenkaart worden aangevraagd per betalende ouder/verzorger. 
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere acties.
  • Misbruik wordt bestraft.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie van Willem II via 013-5490590, info@willem-ii.nl of langs komen in het Koning Willem II stadion. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.