013-actie

Alle WII Kings-leden krijgen de mogelijkheid een SeizoenClubCard aan te vragen voor het seizoen 2018-2019. De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis SeizoenClubCard krijgt (vak K) in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak. 

De 013-actie is mogelijk in alle vakken met uitzondering van ABC, E en P. Voor andere vakken dan vak K geldt een gereduceerd tarief. Lees daarvoor onderstaande voorwaarden. 

Halve SeizoenClubCard 
Ook voor een halve seizoenskaart kun je gebruik maken van de 013-actie. Helaas is vak K al uitverkocht, wat betekend dat WII Kings leden voor de andere vakken met een gereduceerde prijs een halve seizoenskaart kunnen aanschaffen. 

Ben je al lid van de WII Kings?
Wanneer je lid bent van de WII Kings kun je de halve 013-SeizoenClubCard op twee verschillende manieren aanschaffen voor seizoen 2018-2019. De eerste optie is om samen met je ouder/verzorger naar de receptie te komen en hier je halve 013-SeizoenClubCard aan te vragen. 

Als je al lid bent van de WII Kings én als je ouder/verzorger al een (halve) SeizoenClubCard voor seizoen 2018-2019 heeft, dan kun jij je halve 013-SeizoenClubCard aanvragen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld hierin duidelijk dat je al lid bent van de WII Kings, het klantnummer (het nummer op de SeizoenClubCard) van de betalende ouder/verzorger én welk vak jouw voorkeur heeft. 

Nog geen lid van de WII Kings?
Lid worden van WII Kings kost slechts € 18,96 per jaar. Kom samen met jouw ouder/verzorger naar de receptie in het Koning Willem II stadion, of vul online het aanmeldformulier in en schrijf je in! Klik hier voor meer informatie over WII Kings. 

Voorwaarden 013-actie

  • Deze actie is uitsluitend geldig voor kinderen die jonger zijn dan 13 jaar.
  • Deze actie is uitsluitend geldig in combinatie met een WII Kings lidmaatschap.
  • Dit lidmaatschap kost €18,96 per jaar. 
  • Op vak K is de 013-actie gratis, maar dit vak is helaas uitverkocht. 
  • Je krijgt daarom het tarief van vak K dan als korting op een ander vak. De kosten van een SeizoenClubCard van vak K zijn €45,00. 
  • Vak ABC, E en P zijn niet mogelijk met deze actie. 
  • Huidige WII Kings-leden hebben voorrang bij het aanvragen van een gratis 013-SeizoenClubCard. 
  • Er kan maximaal één halve 013-SeizoenClubCard worden aangevraagd per betalende ouder/verzorger. 
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere acties.
  • Misbruik wordt bestraft.

Tarieven
Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Competitieschema
Bekijk hier het programma voor na de winterstop.

Voorwaarden
De halve SeizoenClubCard is geldig voor de reguliere competitiewedstrijden in het Koning Willem II stadion en niet in het kader van KNVB-bekervoetbal of Play-Offs.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie van Willem II via 013-5490590, info@willem-ii.nl of langs komen in het Koning Willem II stadion. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.