013-actie

Met de 013-actie krijgen alle WII Kings-leden de mogelijkheid een (gratis) seizoenkaart aan te vragen voor het seizoen 2019-2020. De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis seizoenkaart krijgt (vak K) in combinatie met een betalende ouder/verzorger in hetzelfde vak. Helaas zijn de vakken K, J, L en N uitverkocht. Maar niet getreurd.. de 013-actie is ook geldig in andere vakken.

De 013-actie is mogelijk in alle vakken met uitzondering van de vakken ABC, E en P. Voor andere vakken dan vak K geldt een gereduceerd tarief. Hierbij wordt het bedrag van een seizoenkaart in vak K in mindering gebracht. Lees hieronder alle belangrijke voorwaarden. 

Ben je al lid van de WII Kings?
Wanneer je lid bent van de WII Kings kun je de 013-seizoenkaart op twee verschillende manieren aanschaffen voor seizoen 2019-2020. De eerste optie is om samen met je ouder/verzorger naar de receptie te komen en hier je 013-seizoenkaart aan te vragen. 

Als je al lid bent van de WII Kings én als je ouder/verzorger al een seizoenkaart voor seizoen 2019-2020 heeft, dan kun jij je 013-seizoenkaart aanvragen door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld hierin duidelijk dat je al lid bent van de WII Kings, het klantnummer (het nummer op de seizoenkaart) van de betalende ouder/verzorger én welk vak jouw voorkeur heeft. 

Nog geen lid van de WII Kings?
Lid worden van WII Kings kost slechts € 18,96 per jaar. Kom samen met jouw ouder/verzorger naar de receptie in het Koning Willem II stadion of klik hier om je lidmaatschap aan te vragen. LET OP! Je dient eerst in te loggen of een account aan te maken.

Voorwaarden 013-actie

  • Deze actie is uitsluitend geldig voor kinderen die jonger zijn dan 13 jaar.
  • Deze actie is uitsluitend geldig in combinatie met een WII Kings lidmaatschap.
  • Dit lidmaatschap kost €18,96 per jaar. 
  • Op vak K is de 013-actie gratis (Vakken K, J, L en N zijn uitverkocht)
  • Je krijgt daarom het tarief van vak K dan als korting op een ander vak. 
  • Vak ABC, E en P zijn niet mogelijk met deze actie. 
  • Huidige WII Kings-leden hebben voorrang bij het aanvragen van een gratis 013-seizoenkaart. 
  • Er kan maximaal één 013-seizoenkaart worden aangevraagd per betalende ouder/verzorger. 
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met eventuele andere acties.
  • Misbruik wordt bestraft.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de receptie van Willem II via 013-5490590, info@willem-ii.nl of langs komen in het Koning Willem II stadion. Bekijk hier de openingstijden van de receptie.