013-actie

De 013-actie houdt in dat een WII Kings-lid een gratis seizoenkaart kan aanvragen in vak K in combinatie met een betalende ouder/verzorger. De 013-actie is mogelijk in alle vakken met uitzondering van de vakken ABC, E en P. Voor andere vakken dan vak K geldt een gereduceerd tarief. Lees hieronder alle belangrijke voorwaarden. 

Voorwaarden 013-actie

  • Voor kinderen geboren na 01-08-2010
  • Geldig in combinatie met een WII Kings-lidmaatschap 2023-2024
  • In vak K ontvang je een gratis seizoenkaart t.w.v. € 85,-. In alle andere vakken (m.u.v. de vakken ABC, E en P) geldt een gereduceerd tarief waarbij € 85,- in mindering wordt gebracht op de seizoenkaartprijs.
  • Per betalende ouder/verzorger kan maximaal één 013-seizoenkaart worden aangevraagd voor het kind. 
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Seizoenkaart aanvragen
Om een seizoenkaart aan te vragen is het van belang dat je eerst jouw lidmaatschap van de WII Kings verlengt of aanvraagt. Je kunt hier inloggen en je lidmaatschap aanvragen of verlengen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen lid worden van de WII Kings. Zorg ervoor dat het lidmaatschap op naam van het kind komt te staan.

Na het afronden van de bestelling van het lidmaatschap kan het even duren voordat het lidmaatschap actief is en de Seizoenkaart 2023-2024 013-actie in de ticketshop aangevraagd kan worden. Het bestellen van de seizoenkaarten kan via de Online Ticketshop. Voor vragen over de 013-actie kun je mailen naar ticketing@willem-ii.nl.