logo Willem II Willem II

Trots van het voetballand

Een maand geleden is het alweer: de onvergetelijke AwayDay in Eindhoven, met het uitvak als grote winnaar. Nog nooit ondersteunden zo veel supporters de Tricolores in een uitduel in de Eredivisie. En zelfs bij 5-0 bleven ze uit volle borst zingen, de 1541 Kruiken in het Philips Stadion: "Oh when the Kings go marching in..." 

En zo waren er meer hoogtepunten. Wat te denken van de historische 1-2 in de ArenA? Een bijzondere overwinning, die een verrassend seizoen inluidde...

Tot de voorlaatste speelronde van dit Eredivisieseizoen streden we mee om play-offs om Europees voetbal. Dat we daar lange tijd aan mochten denken, is een toetje op een bijzonder seizoen te noemen. Ondanks dat we de play-offs niet gehaald hebben, mogen we trots zijn op onze selectie en technische staf. Met jouw steun hebben zij ervoor gezorgd dat Willem II volgend seizoen weer in de Eredivisie speelt.

Deel je trots en verleng je SCC
We willen je bedanken voor je steun het afgelopen jaar. En natuurlijk zien we je ook komend seizoen weer graag bij alle thuiswedstrijden in het Koning Willem II stadion. Ben jij er ook weer bij? Verleng vanaf 14 mei jouw SeizoenClubCard! 

Wil je graag jouw vaste plaats behouden? Verleng jouw SeizoenClubCard dan vóór 7 juni, want daarna vervalt jouw recht op die plaats. 

Nog geen SeizoenClubCard? De vrije verkoop start op 15 juni. 

#Trotsvanhetvoetballand