logo Willem II Willem II

Nieuws

7 april 2017

Info kaartverkoop sc Heerenveen - Willem II

Willem II speelt op vrijdag 21 april de voorlaatste uitwedstrijd van dit Eredivisieseizoen in Friesland tegen SC Heerenveen. De aftrap in het Abe Lenstra stadion is om 20.00 uur. Lees hieronder meer informatie over de kaartverkoop.

Stichting KingZine en de Supportersclub Willem II organiseren deze dag een busreis naar Heerenveen. Daarnaast is het mogelijk om met de auto naar Friesland af te reizen. 

Stichting KingZine
Vrienden van Stichting KingZine betalen € 24,00 voor een bus-/entreekaart. Voor niet-vrienden kost een kaart €34,00. Kaarten voor Stichting KingZine zijn online te koop via www.tilbo.com/webshop

Supportersclub Willem II
Leden van de supportersclub betalen eveneens €24,00 en voor niet-leden wordt voor een kaart ook €34,00 gerekend. Kaarten zijn tijdens thuis- en uitwedstrijden in het kantoor van de Supportersclub verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om buskaarten online te bestellen via www.willem2.org/shop.

Vertrek naar Heerenveen
De bussen vertrekken om 15.45 uur vanaf het Koning Willem II stadion richting Friesland, waar om 20.00 uur de aftrap is.

Autocombi
Kaarten voor de autocombi kosten €20,00 per stuk en kunnen bij het uitvak van het Abe Lenstra omgewisseld worden.

Autokaarten zijn te bestellen bij de receptie in het Koning Willem II stadion. Geef bij aankoop van de kaarten de namen en geboortedata van de meereizende supporters door!

Kaarten kunnen ook online besteld worden door een e-mail te sturen naar ticketing@willem-ii.nl. Vermeld in jouw e-mail de hoeveelheid kaarten, namen en klantnummers of geboortedata van de personen die meereizen. De verkoop van de autokaarten loopt online tot donderdag 20 april 09.00 uur en bij de receptie in het stadion tot 20 april 12.30 uur.