logo Willem II Willem II

Informatie kaartverkoop

Hoe koop ik een kaartje voor een thuiswedstrijd van Willem II? Heb ik daar een ClubCard voor nodig of kan ik zonder een ClubCard ook een kaartje kopen? Op deze pagina vindt u een overzicht van alle mogelijkheden om een kaartje te kopen voor een thuiswedstrijd van de Tricolores.

Waar kan ik een kaartje kopen?
Kaartjes voor een thuiswedstrijd van Willem II kunt u op de volgende wijze aanschaffen:
1. Direct online kopen via www.besteljekaartje.nl
2. Bij de receptie van het Koning Willem II stadion
3. Op de wedstrijddag aan de kassa van het Koning Willem II stadion

1. Direct online bestellen via www.besteljekaartje.nl
Koop gemakkelijk online je kaartje voor de thuiswedstrijden van Willem II. Je betaalt veilig via iDeal je ticket. Na de bestelling word je e-ticket per mail naar je toegestuurd. Zorg er voor dat je dit e-ticket uitgeprint meeneemt naar de wedstrijd.

2. Willem II receptie
De Willem II receptie is op werkdagen van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 9.00-12.30 uur en 13.00-17.00 uur. U kunt hier uw kaartje contant of per pin betalen en direct meenemen. De Willem II receptie is telefonisch bereikbaar op 013 549 05 90.

3. Kassa's Koning Willem II stadion
Op wedstrijddagen zijn de kassa's van het Koning Willem II stadion vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd geopend. Bij de kassa's is het mogelijk om zowel contant als met pin te betalen. Let op: Bij enkele thuiswedstrijden met verhoogd risico zijn de kassa's op de wedstrijddag gesloten.

Heeft u nog vragen over het kopen van een kaartje, neem dan contact op met Willem II via 013 549 05 90 (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en 13.00 uur tot 17.00 uur) of mail naar ticketing@willem-ii.nl. 

Speciale groepsarrangementen
Zin in een voetbalwedstrijd met vrienden, collega's of teamgenoten? Dan biedt een groepsarrangement een oplossing. Willem II biedt diverse groepsarrangementen vanaf 10 personen aan:

- Kidsarrangementen: €7,50 p.p. (max. 1 volwassene per 4 kinderen, incl. Willem II tas)
- Voetbalarrangementen korte zijde: €15,- p.p.
- Voetbalarrangementen lange zijde: €20,- p.p.

Tarieven gelden voor seizoen 2016-2017 en zolang de voorraad strekt. De keuze voor een wedstrijd gaat in overleg met Willem II. Voor meer informatie over de inhoud van de diverse arrangementen, kunt u contact opnemen met de afdeling Ticketing via ticketing@willem-ii.nl.

Toeslag bij topwedstrijden
Voor de topwedstrijden tegen Ajax, PSV en Feyenoord geldt een toeslag van €5,00. Voor kinderen t/m 12 jaar betreft deze toeslag €2,50. Alle tarieven zijn hier te vinden.