logo Willem II Willem II

Nieuws

13 augustus 2012

Sep van Groesen 1e winnaar RTPB

Afgelopen vrijdag begon de Eredivisie met de kraker Willem II - NAC Breda. Ook de Rabo TopKid Penalty Bokaal ging weer van start. In de rust strijden vijf kinderen om een halve finale plaats. Deze keer deden de volgende kinderen mee: Milan van Laarhoven, Tim de Vos, Bas Dijckmans, Demi Maas en Sep van Groesen.

Afgelopen vrijdag begon de Eredivisie met de kraker Willem II - NAC Breda. Ook de Rabo TopKid Penalty Bokaal ging weer van start. In de rust strijden vijf kinderen om een halve finale plaats. Deze keer deden de volgende kinderen mee: Milan van Laarhoven, Tim de Vos, Bas Dijckmans, Demi Maas en Sep van Groesen. Keeper Thomas Haans werd op de proef gesteld door de vijf deelnemers.

    Milan van Laarhoven       Tim de Vos   
    Milan van Laarhoven      Tim de Vos  
    Bas Dijckmans       Demi Maas   
    Bas Dijckmans      Demi Maas  
    Sep van Groesen     
    Sep van Groesen    

De deelnemers maakten er een spannende strijd van. Na vijf penalties hadden Bas Dijckmans en Sep van Groesen allebei vier doelpunten gemaakt. Daarna mochten de jongens om de beurt proberen de keeper te verschalken. Bij de derde poging was het raak voor Sep van Groesen. Omdat Bas Dijckmans miste, is Sep de eerste winnaar van de Rabo TopKid Penalty Bokaal.