Nieuws.

Documentaire Piet de Visser genomineerd

26-05-2015

In opdracht van Willem II heeft Octonet het afgelopen seizoen twee documentaires gemaakt voor FOX Sports. Wij kregen afgelopen week het mooie bericht dat de documentaire over Piet de Visser genomineerd is voor 'FOX Sports doc van het jaar'.

De documentaire ‘Luctor et Emergo’ geeft een kijkje in het veelbewogen leven van Piet de Visser. Daarnaast vertellen Guus Hiddink, Jan Boskamp, Adrie Koster en Frans Bouwmeester over hun ervaringen met de inmiddels 80-jarige voetbal-legende. Na de eerste uitzending op FOX Sports in november ontstond er een stormvloed aan lovende reacties. Beelden van de documentaire waren in april nog te zien tijdens de uitzending van ‘De Wereld Draait Door’ waarin de biografie ‘Voetbal als Medicijn’ over Piet de Visser werd gepresenteerd.

Het gezicht achter de documentaire is Octonet, een filmproductiebedrijf dat voor meerdere Eredivisieclubs Club TV en documentaires produceert. ‘Het was een eer om deze voetbalicoon te mogen volgen en hem niet alleen in beeld te brengen als trainer en voetbalscout, maar ook als mens’, vertelt Onno Hansum, eigenaar van Octonet. De documentaire is samen met twee andere documentaires genomineerd voor deze prijs, die voor het eerst dit jaar wordt uitgereikt. ‘Natuurlijk zou het super zijn om de prijs in ontvangst te mogen nemen’, aldus de trotse eigenaar, ‘maar dat we met een van onze documentaires tot de beste drie behoren is al geweldig!’

Op 2 juni a.s. wordt bekend gemaakt welke documentaire er met de titel "FOX Sports doc van het jaar" vandoor gaat. Welke documentaire wint is afhankelijk van het aantal stemmen. Alleen FOX-medewerkers kunnen stemmen, dus het is als supporter niet mogelijk je stem uit te brengen. 

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=5A95LCpDUug

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie