Nieuws.

Geslaagde Technische avond bij Scheepens

26-01-2015

Op donderdagavond 22 januari vonden ruim 100 sponsoren hun weg naar Scheepens Reclame Adviseurs in Tilburg. Daar vond de jaarlijkse Technische avond plaats. Scheepens verzorgde een gezellige en perfect georganiseerde avond met als hoofdgast Martin van Geel.

Rond 17.00 uur werd iedereen ontvangen op locatie. Daar kon men even bij praten met sponsoren en oude bekenden onder het genot van een smakelijk buffet.

De avond werd officieel geopend door algemeen directeur Berry van Gool. Door de onrust van die week rondom het nieuwsbericht over matchfixing waren er veel vragen hierover gericht aan de algemeen directeur. Presentator René Vermetten praatte het geheel aan elkaar. Hij introduceerde Stefan van Hulten, directielid van Scheepens. Er werd gesproken over de link van hun bedrijf met de voetballerij en er werd naar de toekomst van het voetbal gekeken. Drones, LED-shirts, meekijken met de scheidsrechter en  Virtual Reality kwamen aan bod. Hierna nam assistent trainer Adrie Bogers het woord en gaf de bezoekers inzicht in hoe Willem II zich aan de hand van videoanalyses voorbereidt op de volgende tegenstanders. Een aangenaam kijkje in de keuken van de technische staf van Willem II.De avond werd voortgezet met hoofdtrainer Jurgen Streppel en Martin van Geel. Laatstgenoemde is natuurlijk geen onbekende voor Willem II. De oud technisch directeur van de Tricolores is momenteel in dezelfde functie bij Feyenoord. Uiteraard kwamen de derby’s aan bod die dat weekend op het programma stonden voor zowel Willem II als Feyenoord. Ook werd ingegaan op het beleid van de clubs. Martin van Geel was te spreken over Willem II en waarschuwde de Tricolores al voor het tweede eredivisie jaar, die waarschijnlijk moeilijker zou worden dan dit jaar. De avond werd afgesloten met een gezellige borrel, waarbij iedereen zich op zijn/haar manier voorbereidde op de derby van het zuiden!

Willem II wil bij deze Scheepens Reclame Adviseurs bedanken voor de geweldig verzorgde avond!

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie