Nieuws.

Handtekeningenmiddag 2014 geslaagd!

23-10-2014

Afgelopen woensdag, 22 oktober 2014, vond in het Koning Willem II stadion de jaarlijkse handtekeningenmiddag plaats.  Bijna 300 kinderen wisten met hun ouders/opa’s en oma’s en andere kennissen de weg naar het stadion te vinden. Een zeer gezellige en drukke middag waarin de kinderen zelf een ‘rondreis’ door het stadion maakten.

In het stadion waren er 9 verschillende plekken die bezocht konden worden, met op elke plek andere spelers en stafleden. Bij aankomst kregen alle kinderen een goed gevulde tas met magazines, speciale acties voor de betreffende middag, wat te drinken en een boekje met daarin de route die ze konden lopen. Aan het eind hadden de kinderen in het totaal 32 spelerskaarten en allerlei andere leuke spulletjes verzameld.

Zo kregen ze onder andere bij het Kidsvak (K) in het bijzijn van Mattijs Branderhorst, Dries Wuytens en Ricardo Ippel een kleurplaat, konden ze in de persruimte hun vraag posten naar de spelers en werd een mini persconferentie gehouden met Kostas Lamprou, Robert Braber en technisch staflid Adrie Bogers onder leiding van staflid René Vermetten. Op de KingSide kon het clublied geoefend worden en in de Mixed zone was er de mogelijkheid om naast een foto met de spelers ook op de foto te gaan met de kampioensschaal van vorig seizoen. Alle spelers waren aanwezig en vonden het leuk jullie te zien!

Voldoende te beleven dus in de 2 uur die de jeugdige fans in en rond het stadion door brachten. De handtekeningen werden naast de bekende spelerskaarten ook op t-shirts, petten en zelfs grote vlaggen en fotolijsten gezet. Enthousiaste kinderen én ouders waren op zoek naar de verschillende locaties en eventuele gemiste spelers. Een geslaagde middag die iedereen op zijn of haar eigen manier heeft kunnen beleven.

Natuurlijk was ook Kingo van de partij en hij hoopt dat jullie allemaal een hele toffe middag hebben gehad. Vergeet niet je kleurplaat, foto’s of filmpjes in te sturen. Wie weet win je hiermee nog een leuke prijs!

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie