Nieuws.

Tilburg gastheer van Jong Oranje - Oostenrijk

22-08-2012

Jong Oranje speelt vrijdag 7 september de belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd tegen Oostenrijk in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. De formatie van Cor Pot sluit met deze interland de poulefase van de kwalificatie voor het Europees kampioenschap in 2013 af. Een cruciaal duel, want als Jong Oranje in de thuishaven van Willem II minimaal een punt haalt, dan is plaatsing voor de play-offs een feit.

De aftrap van Jong Oranje-Oostenrijk is om 18.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via de voetbalticketshop van de KNVB, de Primera-verkooppunten van TicketBox, OnsOranje.nl en de receptie van Willem II (op werkdagen tussen 13.00 en 17.00).

Met nog een wedstrijd te gaan is Jong Oranje koploper in groep 10 van de EK-kwalificatie. Eerder deze maand boekten de Oranjetalenten, met onder anderen Georginio Wijnaldum, Jordy Clasie, Marco van Ginkel, Leroy Fer, Daley Blind, Bram Nuytinck en keeper Jeroen Zoet in de gelederen, in de EK-kwalificatie twee keer een 5-0 zege, tegen Luxemburg en Bulgarije. De nummers één van de tien poules, aangevuld met de vier beste nummers twee, plaatsen zich voor de beslissende play-offs die in oktober worden gespeeld. In die play-offs kan uiteindelijk het EK-ticket worden verdiend.

Jong Oranje is in het verleden al vaker te gast geweest in Tilburg. De laatste keer was in 2008 toen de ploeg ook een EK-kwalificatiewedstrijd speelde. Zwitserland was toen met 1-0 te sterk. Ook was Tilburg zeven jaar geleden een van de speelsteden tijdens het FIFA WK onder 20. Het Koning Willem II Stadion biedt voor deze interland van Jong Oranje tegen de Oostenrijkers plaats aan 14.500 Oranjefans.

Kaartverkoop
Kaarten voor Jong Oranje-Oostenrijk zijn vanaf zaterdag 16 juni verkrijgbaar via de voetbalticketshop van de KNVB, de Primera-verkooppunten van TicketBox, OnsOranje.nl en de receptie van Willem II (op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur).

Het betreft vrije verkoop, dus er is geen clubkaart nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 8,00. Bij de receptie zijn kaarten voor de vakken G, H en J verkrijgbaar. Een plaats op de hoofdtribune kost € 10,00. Voor groepen geldt een speciaal actietarief. Wie met tien of meer personen de wedstrijd bezoekt, betaalt € 5,00 voor een kaartje (dit geldt alleen voor vak J). Voor deze groepenbestellingen kunt u terecht bij de receptie van Willem II op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie