Nieuws.

The Kik treedt op tijdens Koningsdag

30-07-2012

Hun single ‘Simone’ is deze zomer niet van de radio te slaan, hun nieuwe album ‘Springlevend’ staat al weken hoog genoteerd in de albumlijsten en komend seizoen zijn ze de vaste huisband van Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. The Kik lijkt niet meer te stoppen.

De band staat dit jaar dan ook op alle grote Nederlandse popfestivals, maar toch hebben de heren op 4 augustus een gaatje vrijgehouden in hun drukke agenda. Bij een aantal leden van The Kik stroomt namelijk rood-wit-blauw bloed door de aderen en de groep ging dan ook graag in op de uitnodiging om op te treden tijdens de Koningsdag.

Voor wie The Kik nu nog niet heeft gehoord: de groep met drie Tilburgse muzikanten en de oer-Rotterdamse zanger Dave von Raven klinkt een beetje zoals The Beatles als ze niet uit Liverpool waren gekomen, maar uit Nederland. Ze hebben het geluid van de jaren zestig in een modern jasje gegoten en hun album ‘Springlevend’ (zou die rood-wit-blauwe albumhoes toeval zijn?) staat vol aanstekelijke popliedjes die na één keer luisteren niet meer uit je hoofd te krijgen zijn.

Tijdens de Koningsdag zal The Kik ’s middags optreden op het podium waar ook de selectie van Willem II wordt gepresenteerd.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie