Nieuws.

Willem II Koningsdag geheel in teken Jan van Roessel Memorial

30-07-2012

Op zaterdag 4 augustus a.s. vindt de jaarlijkse Koningsdag van Willem II plaats. Dit jaar staat de dag geheel in het teken van Willem II-legende Jan van Roessel. Willem II en Olympiakos Piraeus binden met elkaar de strijd aan tijdens de eerste editie van de Jan van Roessel Memorial en de Koningsdag wordt afgesloten met een benefietavond waarop geld wordt ingezameld voor de realisatie van een standbeeld van de Speler van de Eeuw, dat als Dé Willem II’er ook symbool staat voor alle anderen die ooit het rood-wit-blauw droegen.

Hoogtepunt tijdens het middagprogramma is de presentatie van de spelers en technische staf. De presentatie is in handen van DJ Coenio en wordt muzikaal ondersteund door een exclusief optreden van The Kik (de nieuwe huisband van De Wereld Draait Door). Uiteraard is er daarna volop gelegenheid om met de spelers op de foto te gaan of een handtekening te bemachtigen.
Op de parkeerterreinen aan de Goirleseweg en Ringbaan Zuid staan tal van attracties opgesteld waaronder het spectaculaire Bossaball waarbij elementen van volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira aan elkaar worden gekoppeld. Bezoekers aan de Koningsdag kunnen ook nog eens fantastische prijzen winnen bij de loterij.

In de namiddag gaan de deuren naar de tribunes open en kan het publiek genieten van de helden van weleer. Een aantal spelers van het Champions League team uit 1999, onder aanvoering van Tomás Galásek komt nog één keer bijeen en bindt de strijd aan tegen Jong Willem II. Deze wedstrijd dient als opwarmertje voor de hoofdact: de eerste editie van de Jan van Roessel Memorial. Om 18.00 uur zal Mevrouw Van Roessel, de weduwe van Jan, de aftrap verrichten voor de wedstrijd tussen Willem II en Olympiakos Piraeus.

De benefietavond die vanaf 20.30 uur wordt gehouden op de eerste etage van het Koning Willem II stadion staat in het teken van een Hollandse hits feestavond met optredens van Marc van Alphen, Gabor, Frank Smeekens, Jurgen Leijten, Peter Smulders en Nataz. Daarnaast is er een ruimte ingericht waar DJ Maurice Delgado en DJ Mark E. voor een relaxte loungesfeer zorgen.

De toegang tot de Koningsdag is gratis. Kaarten voor de benefietavond die om 20.30 uur aanvangt, kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via de website www.janvanroesselmemorial.nl, diverse voorverkoopadressen in de regio en op de Koningsdag bij de ingang van het stadion.

Programma Koningsdag 2012
12.30 uur Stadionterrein open
13.30 uur Presentatie Jong Willem II
13.45 uur Presentatie selectie en staf 1e elftal
14.15 uur Handtekeningen- en fotosessie
14.15 uur DJ Wannie en optreden The Kik
16.00 uur Koning Willem II Stadion open
16.30 uur Jong Willem II – Champions League elftal
18.00 uur Jan van Roessel Memorial Willem II – Olympiakos Piraeus
20.00 uur Einde Koningsdag 2012
20.30 uur Aanvang Benefietavond (tot 00.30 uur)

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie