Nieuws.

Willem II bereidt zich voor op duel met Omonia Nicosia

27-07-2012

De selectie van Willem II is donderdagavond na een rustige vlucht even voor middernacht Nederlandse tijd geland op Cyprus. Daar spelen de Tricolores vrijdagavond tegen Omonia Nicosia.

Na een kort nachtje stonden de spelers vanochtend rond de klok van 9.00 uur op het trainingsveld. Ricardo Ippel en Larbi El Harouchi trainden apart van de groep. ‘De spelers leken weinig last te hebben van de warmte, maar die viel rond dat tijdstip ook nog wel mee’, aldus trainer Jurgen Streppel vlak na de middaglunch die hij samen met technisch manager Marc van Hintum had met afgevaardigden van Omonia Nicosia.
Streppel: ‘De temperatuur is inmiddels opgelopen naar een graad of 40 en hoe de situatie vanavond is tijdens de wedstrijd is afwachten. Het zal ongetwijfeld zwaar worden maar daarom ook een goede test voor ons.’

De verwachting is dat Willem II vanavond in een goed gevuld stadion aantreedt. Fans van de Cypriotische club konden kaarten voor deze wedstrijd aanschaffen in combinatie met de wedstrijd tegen Rode Ster Belgrado. Dat duel in de 3e voorronde van de Europa League staat op 9 augustus op de rol.

Tot slot gaf Jurgen Streppel al zijn opstelling prijs waarmee hij vanavond aantreedt: Meul, Van Buuren, Peters, Haastrup, Piqué, Haemhouts, Vossebelt, Sanusi, Misidjan, Snijders en Höcher.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie