Nieuws.

Tomás Galásek nog een keer in het rood-wit en blauw

27-07-2012

Zaterdag 4 augustus vindt bij Willem II de jaarlijkse Koningsdag plaats. Naast een kennismaking met de nieuwe selectie, komen ook een aantal helden van weleer in actie. Eén van hen is de Tsjech Tomás Galásek die samen met een aantal andere spelers uit het Champions League team van 1999 nog eenmaal in actie zal komen.

Het team van Champions League helden, aangevuld met andere oud-spelers, neemt het op tegen Jong Willem II in een wedstrijd die het publiek opwarmt voor de hoofdmaaltijd: de eerste editie van de Jan van Roessel Memorial tussen Willem II en Olympiakos Piraeus.
Naast Tomás Galásek hebben ook Raymond Victoria, Arno Arts, Geoffrey Prommayon, Mark Schenning en Marcel Valk toegezegd nog een keer het mooiste shirt van Nederland aan te trekken. Theo de Jong neemt de coaching van het team voor zijn rekening.

Jong Willem II en het Champions League team trappen af om 16.30 uur. Om 18.00 uur treden Willem II en Olympiakos Piraeus aan voor hun wedstrijd. Maar uiteraard zijn bezoekers al vanaf 12.30 uur welkom op de Koningsdag van Willem II. Entree voor de Koningsdag en beide wedstrijden is gratis!

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie