Nieuws.

Willem II tegen Olympiakos Piraeus op Koningsdag

20-07-2012

Willem II speelt op 4 augustus tijdens de Koningsdag tegen de Griekse kampioen en bekerwinnaar Olympiakos Piraeus. De aftrap van het duel is om 18.00 uur in het Koning Willem II stadion en de toegang is gratis!

Olympiakos Piraeus, 39-voudig landskampioen en 25-voudig bekerwinnaar van Griekenland, is een tegenstander van formaat. Een type tegenstander die past in die fase van de voorbereiding. ‘We hebben de voorbereiding zorgvuldig opgebouwd en de weerstand steeds verder opgevoerd’, zo motiveert technisch manager Marc van Hintum de keuze voor de Grieken. De wedstrijd tijdens de traditionele Koningsdag is de laatste serieuze test alvorens de Tricolores op 10 augustus de Eredivisie aftrappen met het duel tegen NAC Breda.

Willem II – Olympiakos is dus het eerste affiche van de Jan van Roessel memorial. De traditionele wedstrijd die jaarlijks tijdens de Koningsdag zal worden gespeeld. Meer informatie over het programma van de Koningsdag volgt zeer binnenkort. De Koningsdag wordt afgesloten met een benefietavond waarmee geldt wordt ingezameld voor een standbeeld van Jan van Roessel.

Meer over de Jan van Roessel Memorial leest u op www.janvanroesselmemorial.nl

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie