Nieuws.

Kaartverkoop Benefietavond van start

29-06-2012

De jaarlijkse Koningsdag op zaterdag 4 augustus zal dit jaar in het teken staan van de Jan van Roessel Memorial. Een groots evenement voor jong en oud, dat je als Willem II-supporter niet mag missen. De dag bestaat uit twee delen. Overdag vindt de jaarlijkse Koningsdag plaats. Zoal gebruikelijk zullen de selecties van Willem II en Jong Willem II worden gepresenteerd. Ook speelt Willem II tegen een aansprekende tegenstander en zullen de Champions League helden van weleer nog eenmaal aantreden. Zowel de Koningsdag als de wedstrijd in het Koning Willem II Stadion zijn gratis toegankelijk.

Na afloop van de wedstrijd wordt in het Koning Willem II Stadion een grootse benefietavond georganiseerd. Op deze avond zullen spelers, technische staf, medewerkers, supporters, vrijwilligers en sponsors samen een uniek Willem II feest vieren. In het hoofdgebouw kun je genieten van een Hollandse Avond met DJ Coenio en optredens van diverse artiesten. In de Willem II Lounge zal DJ Maurice Delgado zorgen voor een relaxed lounge-sfeer. De muzikanten en artiesten van de Live Musicbar bieden je de gelegenheid om jouw favoriete hits aan te vragen en zullen deze live ten gehore brengen. Door de echte Willem II-kenners zal er een verbeten strijd worden uitgevochten tijdens de grote Willem II Quiz. Het programma zal de komende weken nog verder uitgebreid worden.

Kaarten voor de Benefietavond kosten 10 euro p.p. (2.000 kaarten beschikbaar). De opbrengst van de kaarten komt volledig ten goede aan de realisatie van het standbeeld van Jan van Roessel.

Bonheur Horeca Groep doneert de helft van de horeca-omzet van de Koningsdag en de Benefietavond aan het standbeeld.

Informatie Kaartverkoop:

- Kaarten zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 17.00 uur te koop in de Fanshop van Willem II bij het Koning Willem II Stadion.

- Bij de oefenwedstrijden tegen RKDSV Diessen (vrijdag 29 juni), Jong Brabant (vrijdag 6 juli) en TSV Longa (maandag 9 juli) zijn de kaarten te koop bij de Fankar van Willem II.

- Vanaf dinsdag 3 juli zullen op diverse locaties in Tilburg en omgeving verkooppunten worden gecreerd waar de kaarten te koop zijn. Deze verkoopadressen zullen de komende dagen worden gecommuniceerd.

- Klik hier om je kaarten online te kopen.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie