Nieuws.

Willem II wint twee prijzen voor nieuwe website

20-06-2012

De nieuwe website van Willem II is twee maal in de prijzen gevallen! Dinsdagmiddag werden in Oud-Zuilen de Sitecore Site of the Year awards uitgereikt. Sitecore is het systeem waarmee de nieuwe website van Willem II gemaakt is. Zij reiken jaarlijks prijzen uit in verschillende categorieën. Willem II was genomineerd in de categorie sport en mocht de prijs in ontvangst nemen. Daarnaast kende de uitreiking een People's Choice award. In de afgelopen weken kon via Facebook gestemd worden op de 25 genomineerden. Door ruim 300 stemmen te vergaren won Willem II deze award met overmacht.

Tijdens de uitreiking vertelde algemeen directeur Marco Faber wat meer over de totstandkoming van de website, want uiteraard gaat dat niet vanzelf. Grafisch en tekstueel, maar vooral achter de schermen is er veel werk verzet door Willem II en internetpartner Estate. Het resultaat is er dan ook naar. Op het gebied van sociale media is veel vooruitgang geboekt, de website is gebruiksvriendelijk en geschikt voor mobiele telefoons.   

We bedanken iedereen die op ons heeft gestemd en feliciteren ook Estate Internet met het behalen van dit mooie resultaat!

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie