Nieuws.

Verlengen SeizoenClubCard vanaf 1 juni

29-05-2012

Vanaf woensdag 6 juni a.s. kunnen SeizoenClubCardhouders van Willem II het reserveringsformulier in de bus verwachten waarmee zij hun kaart voor het nieuwe jaar kunnen aanvragen. Verlengen via internet kan al vanaf 1 juni a.s. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving waarin 30 mei als startdatum werd genoemd.

Alle SeizoenClubCardhouders die afgelopen seizoen een SeizoenClubCard hadden, ontvangen bij hun reservering 10% korting* op het tarief voor het seizoen 2012-2013. Hiermee wil Willem II hen bedanken voor hun trouwe steun in het afgelopen jaar.

Met de terugkeer naar de Eredivisie keren ook de tarieven voor de SeizoenClubCards terug op het peil zoals die werden gehanteerd in het jaar dat de Tricolores degradeerden.

Tot 24 juni a.s. kunnen SeizoenClubCard de plaats die zij het afgelopen jaar hadden, verlengen. Na die datum vervalt het voorkeursrecht op die plaats, maar blijft men recht houden op de korting. Toch is het ook voor SeizoenClubCardhouders op de ongenummerde vakken - en met name de KingSide - aan te raden voor 24 juni te verlengen. Door de grote belangstelling voor dit vak is de verwachting dat dit snel uitverkocht zal raken zodra de vrije verkoop op 1 juli start.

Verleng uw SeizoenClubCard online
U kunt vanaf 1 juni eenvoudig via internet uw SeizoenClubCard verlengen ook al hebt u het reserveringsformulier nog niet in huis. Het enige dat u nodig hebt is uw relatienummer. Dit 8-cijferige nummer vindt u op uw oude SeizoenClubCard (relatienummer begint met 18). De korting wordt automatisch berekend. U kunt één SeizoenClubCard per transactie verlengen.

U kunt uw SeizoenClubCard ook verlengen door het reserveringsformulier dat u binnenkort ontvangt in te leveren bij de receptie van Willem II (open van maandag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur) of op te sturen naar: Willem II, Postbus 235, 5000 AE Tilburg.

Klik hier voor de SeizoenClubCardtarieven 2012-2013

*Kortingsactie
U ontvangt éénmalig een korting van 10% op de tarieven voor het seizoen 2012-2013. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen. In dergelijke gevallen geldt het hoogste kortingstarief.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie