Nieuws.

Tricorp nieuwe hoofdsponsor Willem II

31-07-2014

Met veel trots presenteert Willem II vandaag Tricorp als nieuwe hoofdsponsor. Het in Rijen gevestigde bedrijf vervult hiermee de belangrijkste sponsorpropositie van de Tricolores. De samenwerking loopt voor een periode van twee jaar, met nog een optie voor een derde jaar. Het shirt is hiermee goed gevuld, want DPD Pakketservice gaat inmiddels het vijfde jaar in als shirtsponsor op de rug.

Tricorp was de afgelopen jaren al op diverse manieren verbonden aan Willem II. Het bedrijf is zichtbaar met reclame-uitingen, een Business Room en als hofleverancier van de door de spelers, staf en directie gedragen kostuums, hemden en schoenen.

Directeur van Tricorp, Hendrik Stiksma: “Wij zijn trots dat het prachtige shirt van Willem II de komende jaren onze naam draagt. We verwachten dat het onze merkbekendheid vergroot en extra vraag zal creëren. Onze omzet groeit fors, het hoofdsponsorschap bij Willem II zal dit een extra impuls geven ”

Algemeen directeur van Willem II, Berry van Gool: ‘Wij zijn bijzonder verheugd met Tricorp als hoofdsponsor. Dat zij zich voor minimaal twee jaar aan Willem II verbinden, getuigt van vertrouwen in de toekomst van de club. Wij zijn uiteraard ook blij dat we nog voor het begin van de competitie een mooi bedrijf op het shirt hebben staan. Dat zij niet alleen de eerste selectie en de beloften, maar ook de Willem II Voetbalacademie voor een groot deel steunen, is voor ons erg belangrijk.’

Over Tricorp
Tricorp is gevestigd in Rijen en produceert onder het merk Tricorp een uitgebreid scala aan bedrijfskleding onder de labels Workwear, Casual, Corporate en Sportswear via eigen productielijnen in Europa en Azië. Tricorp is een puur Brabants bedrijf dat met een enthousiast team van jonge medewerkers haar producten via een selectief dealernetwerk naar de voornamelijk Nederlandse eindgebruiker brengt.
Tricorp is de snelst groeiende speler in de markt van bedrijfskleding en ziet in de sponsorverbintenis met Willem II mogelijkheden haar naamsbekendheid verder te vergroten. Niet alleen de hoofdselectie van Willem II maar ook de jeugdopleiding maakt onderdeel uit van het totale sponsorpakket. Juist door deze totaal-sponsoring van zowel jeugd als hoofdselectie zijn Tricorp en Willem II overtuigd van een gezamenlijk succes bij de comeback in de eredivisie, bij ontwikkeling van (nieuw) talent en het sterker neerzetten van het merk Tricorp.

Niet voor niets draagt Tricorp de slogan ‘Samen Werken’. Meer informatie over Tricorp kunt u vinden op www.tricorp.com/

Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie