Nieuws.

Tricolores gaan voor een tientje

09-10-2015

Afgelopen week hebben we bekend gemaakt dat Tricorp, DPD en Joris Sport alle SeizoenClubCard-houders trakteren op een mooi shirt. Naast deze actie voor onze SeizoenClubCard-houders zullen we voor wedstrijd Willem II – SC Heerenveen ook mensen belonen die een los kaartje willen aanschaffen voor deze wedstrijd.

In verlenging van de #tricoloresgaanvoor10 actie zullen alle kaarten voor de wedstrijd Willem II – SC Heerenveen maar €10,- euro kosten. Wil je graag op vak O zitten? Dan kost een kaartje maar een tientje. Zit je liever in vak F? Dan betaal je ook maar een tientje! Tickets voor vak K zijn voor kinderen uiteraard gewoon € 7,50 en voor de business tribune gelden de reguliere ticketprijzen. Per SeizoenClubCard kun je 4 extra kaarten kopen, per ClubCard kun je ook 4 kaarten halen. Neem dus je vrienden en familie mee en steun samen onze Tricolores om ze op weg naar de overwinning te helpen.

De kaarten voor Willem II – SC Heerenveen zijn vanaf zaterdag 10 oktober te koop via www.besteljekaartje.nl en vanaf maandag 12 oktober aan de receptie in het stadion. De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s geopend vanaf 17.00 uur.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie