Nieuws.

JohnBeerens.com laat Tilburgse voedselbank genieten

16-04-2014 Tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen FC Emmen op vrijdag 18 april zijn er speciale gasten aanwezig in het Koning Willem II Stadion. De beautywebshop JohnBeerens.com stelt 50 kaarten beschikbaar aan de Tilburgse  voedselbank om zo ook de Willem II fans die het wat moeilijker hebben in deze tijd de mogelijkheid te geven om de wedstrijd te bezoeken.

De Stichting Tilburgse Voedselbank zet zich in voor huishoudens in Tilburg en omgeving, die om wat voor reden dan ook in financiële problemen zijn gekomen en daardoor geen voedsel meer kunnen kopen. Voedsel dat niet meer verkocht wordt maar wel nog voor consumptie geschikt is verstrekken zij gratis aan deze huishoudens in nood.

Deze mensen zullen de Tricolores vanaf vak N aanmoedigen in de strijd om de vierde periode en het kampioenschap van de Jupiler League. Het is verder aan de spelers de taak om het enthousiasme van deze mensen te belonen met een prachtige wedstrijd, om ze hierdoor een onvergetelijke avond en ervaring te bezorgen.
18
apr
20:00u
Willem II
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie