1e elftal.

Wedstrijdoverzicht

Seizoensopening met dubbele cijfers

De eerste training van de Willem II selectie is al weer voorbij. Dus togen de spelers naar Diessen voor de 23e ontmoeting met RKDSV. Het team van RKDSV was voor deze gelegenheid aangevuld met spelers van Tuldania, Hilvaria, EDN '56 en SVSOS. De vraag was of Willem II weer eens een overwinning met dubbele cijfers zou behalen. Vorig jaar slaagde RKDSV combinatie er in om de score te beperken tot een 5-0 nederlaag. Nu werd het 12 -1 voor de Tricolores.

Ongeveer 800 toeschouwers, wat minder dan vorige jaren, omzoomden het veld. Ze kregen dus wel waar ze voor gekomen waren: veel doelpunten.Vooral in de eerste helft liep het gesmeerd. Er werd in een behoorlijk tempo gespeeld en de zeven doelpunten die voor de pauze werden gescoord waren doorgaans van goede kwaliteit. Andrade zorgde voor een onvervalste hattrick. Paul Brok en Thomas Schilders scoorden ieder tweemaal. Hoewel het scorebord voor de rust een 7-0 stand aangaf, deed de RKDSV combinatie er alles aan om via een counter tegen te scoren. Jordi Damen was er het dichtst bij maar doelman Meul wist hem de scoringskans te ontnemen.

In de tweede helft bracht trainer- coach Jurgen Streppel een ander elftal in het veld. Het aanvalsspel liep wat minder vlot en de scoringsmachine was wat minder op dreef dan die van het team van de eerste helft. Bovendien slaagde de thuisploeg er nu wel in om rond de 65e minuut dankzij een treffer van Luuk van Doormaal te scoren. Dat de Tricolores toch met dubbele cijfers de eerste overwinning op hun conto konden bijschrijven, was te danken aan mooie doelpunten van Renan Zanelli, Kevin Brands, Justin Mathieu (2x) en Niek Vossebelt. [PA]

Opstelling eerste helft:
David Meul, Tim Cornelisse, Simon van Zelst, Dries Wuytens, Maxim Deckers, Jordy Vleugels, Robbie Haemhouts, Ali Messaoud, Bruno Andrade, Paul Brok, Thomas Schilders.

Opstelling tweede helft:
Mattijs Branderhorst, Stijn Derkx, Niek Vossebelt, Freek Heerkens, Jonas Heymans, Riccardo Ippel, Stijn Wuytens, Renan Zanelli, Justin Mathieu, Kevin Brands, Charlton Vicento.

Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie