Nieuws.

Speel jij in de spits van het Champions League-team?

05-07-2012

De veiling waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan het standbeeld Jan van Roessel kent een zeer uniek object. De hoogste bieder kan zich namelijk opmaken voor een optreden in de spits van het Champions League-team uit 1999. Het startbod begint bij 400 euro. De hoogste bieder mag zich de opvolger van Mariano Bombarda noemen.

De organisatie van de jaarlijkse Koningsdag heeft het plan opgevat het Champions League team nog éénmaal bijeen te laten komen tijdens de Koningsdag op 4 augustus a.s. Het team zal het die dag opnemen tegen Jong Willem II. Die wedstrijd dient als opwarmer voor de Jan van Roessel Memorial: het officiële optreden van het eerste elftal voor het eigen thuispubliek.

Maar het veilingaanbod kent meer aantrekkelijke artikelen. Zo gaan ook de 11 unieke shirts die de spelers van Willem II zullen dragen tijdens de eerste editie van de Jan van Roessel Memorial onder de hamer. Andere veilingstukken zijn de wedstrijdbal van de Jan van Roessel Memorial, het laatste wedstrijdshirt van Frank Demouge, een VIP arrangement en voetbalschoenen van Mark van Bommel.

Hoe kun je bieden?
De items worden via marktplaats.nl aangeboden. Het bieden kan dan ook alleen via de volgende link: http://verkopers.marktplaats.nl/18181963 die gekoppeld is aan de items die aangeboden worden voor de Jan van Roessel Memorial. Elk item kent een startbod, vanaf het startbod kun je gaan bieden. Het bieden kan vanaf het moment dat het artikel op marktplaats.nl is geplaatst. Het is mogelijk om over elkaars bod te gaan bieden.

Wat moet je doen als je geboden hebt?
Om er zeker van te zijn dat je een serieus bod hebt uitgebracht, dien je een bevestingsmail te sturen, dit doe je door te klikken op ‘E-mail deze adverteerder’ via marktplaats met je naam, telefoonnummer en het item waar op je geboden hebt. Ben je de winnaar van een item dan wordt contact met je opgenomen over de verdere afwikkeling.

Meer informatie over de veiling leest u op www.janvanroesselmemorial.nl

Willem II Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie