Nieuws.

Nieuwe gezichten op de eerste training

25-06-2012

Om ongeveer half elf verzamelden de spelers en staf zich op het trainingsveld bij Ons Vios. Onder goede weersomstandigheden en redelijke belangstelling werkten de spelers de eerste training af. Uiteraard daarbij een aantal nieuwe gezichten. De aanwinsten Kees van Buuren, Jordens Peters, Jaby Gallo, Larbi El Harouchi en Philipp Haastrup maakten kennis met de groep. Ook een aantal beloften was toegevoegd aan de selectie: Kenny Anderson, Sanny Monteiro, Theo Martens, Matthijs Branderhorst en Nils den Hartog (A1). Daarnaast konden de twee Belgen Jonas van Kerckhoven en Alexander Maes hun talenten vertonen.

Het meest opvallende gezicht op de eerste training was dat van Rutger Worm. De oud-speler van N.E.C. speelt sinds 2010 in Australië, maar is nu twee weken op proef in Tilburg. Daarna wordt geëvalueerd of het voor beide partijen interessant is om door te gaan. 

Na een uitgebreide warming-up trainden de keepers onder leiding van Raymond Vissers. De veldspelers werden in groepjes van vijf verdeeld en speelden een voetvolleytoernooitje. Het aanwezige publiek genoot van de voetbalkunsten en het mooie weer. Theo Martens was iets minder gelukkig, hij lag met een flinke ijszak op zijn hoofd in de dug-out na een botsing bij het voetvolleyen. Na de training ontving de jarige trainer Jurgen Streppel een taart van Eredivisie Live.


Uiteraard toont ook de media aandacht voor het eerste seizoensoptreden van Willem II

Willem II Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie