Nieuws.

Laatste training onder grote belangstelling

19-05-2012

Willem II werkte zaterdagmiddag in het stadion de laatste training af in aanloop naar het duel van zondag tegen FC Den Bosch. Zondagmiddag kan Willem II bij winst promotie afdwingen naar de Eredivisie.

Zo’n tweehonderd fans verzamelden zich op de zonovergoten tribunes van het Koning Willem II stadion en waren getuige van een minutenlang durend oorverdovend vuurwerk toen de spelers het veld betraden. Toen de rookwolken waren opgetrokken, werkten de spelers een ontspannen training af die eindige met afwerken op doel, want dat is de opdracht voor morgen: Goale moake!


Spelers applaudiseren naar de fans die zijn afgekomen op de laatste training (foto Toin Damen)

Mocht Willem II er morgen in slagen promotie af te dwingen, dan krijgen de Tricolores op eigen veld de Gouden Stier uitgereikt als winnaar van de Jupiler Play-Offs. 's Avonds om 19.00 uur wordt de selectie op de Heuvel in het centrum van Tilburg gehuldigd.

Willem II Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over je favoriete club. Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief.
Hoofdsponsor
Shirtsponsor
Business partners
Deze site is mogelijk gemaakt door en
  • Estate staat voor
    Full Service Internet
    Ons doel is uw online doelen te helpen bereiken.
    Bekijk ons werk
  • Sitecore is hét Customer Engagement Platform Het CMS waarmee u inzicht krijgt in het gedrag van uw klanten.
    Meer informatie